POLARIS – UCMotors, o invitaţie la performanţă

UCMotors – membra UCM group – a deschis la Reşiţa, în Str. Paul Iorgovici nr. 36, primul show-room POLARIS din vestul României. Acesta oferă, într-un cadru destinat exclusiv uneia dintre cele mai exclusiviste mărci mondiale, gama completă de autovehicule de tip ATV şi snowmobile produse de liderul incontestabil al domeniului, Polaris Industries USA, piese de schimb, accesorii, echipamente originale dar şi articole exclusive UCMotors.

Cu un service dotat cu utilaje de ultimă generaţie şi cu personal „călit“ în competiţii auto la cel mai înalt nivel – precum campionii naţionali CNVC Lucien Hora şi Christian Nistoran – UCMotors are ambiţia de a se ridica la înălţimea mărcii pe care o reprezintă.

Concomitent cu deschiderea showroom-ului, firma reşiţeană a lansat un alt concept inovator – Call & Drive – un serviciu exclusiv, dedicat clienţilor speciali. Acesta constă din transportul, gararea şi mentenanţa autovehiculelor lor de suflet, pentru ca aceştia să se bucure de Libertate, Aventură, Siguranţă, Evadare şi Recreere. Precizia de  LASER reprezintă, de altfel, şi principiul de funcţionare al Polaris Xperience Center, un alt proiect spectaculos lansat în cursul acestui an.

Primul PolarisXC – un concept integrat de promovare a turismului activ, sportiv şi de performanţă (TASA) – este funcţional, din cursul acestei veri, la Aquaris Crivaia, la poalele Munţilor Semenic. Faptul că aici pot fi testate, individual sau în cadrul unor evenimente de grup, performanţele tuturor autovehiculelor din ofertă, face din Polaris XC un concept unic şi revoluţionar pe piaţa românească.

Showroom-ul Polaris, din Str. Paul Iorgovici nr. 36, este deschis de luni până vineri între orele 9-17, iar sâmbăta între orele 9-12.

Adaugati comentariu