Polestar O2: concept pentru un model electric decapotabil

Polestar a prezentat conceptul O2, un model electric decapotabil derivat din platforma conceptului Precept.

Polestar, brandul premium specializat în modele electrice performante, a prezentat noul concept numit O2. Derivat din conceptul Polestar Precept, prezentat anul trecut, noul model ne arată cum vede Polestar un viitor model decapotabil electric.

Polestar O2 și dronă inclusă

Conceptul O2 are patru locuri și un plafon retractabil de tip hard-top. Multe din elementele de design exterioare au fost preluate direct de la modelul Precept, dar ampatamentul a fost scurtat cu 207 mm, până la 2792 mm.

La interior, Polestar a abordat un stil minimalist. Cel de la volan are în față un display digital, iar consola centrală este dominată de un ecran de 15 inchi amplasat în mod portret. Ca dotare aparte, Polestar a inclus în echiparea conceptului O2 o dronă autonomă dezvoltată de Hoco Flow. Aceasta poate fi activată și în mers până la viteza de 90 km/oră și poate urmări mașina.

Polestar O2 folosește platforma din aluminiu ce va fi folosită și de viitorul model de serie Polestar 5, un sedan sport ce va debuta în 2024. Dacă conceptul O2 va fi transformat în model de serie, acesta va debuta cel mai probabil în 2025. Polestar nu a publicat detalii tehnice despre motorul electric și bateria folosită pentru conceptul O2.

Via Polestar

Comentăm?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Jaguar E-Pace autoexpert.ro

Test Jaguar E-Pace – Tigrul Siberian

Acesta nu este un jaguar, ci un tigru siberian. Nu pot descrie altfel noul E-Pace, care, prin eleganța designului exterior, prin opulența

Scroll to Top