POLI AutoFEST 2024 te așteaptă între 17 și 19 mai, la Universitatea Politehnică

Poli Auto Fest BMW autoexpert.ro

De vineri, 17 mai, până duminică, 19 mai, campusul Universității Politehnice din București găzduiește cel mai mare eveniment auto din România, POLI AutoFEST.

Anul trecut, peste 100.000 de entuziaști au vizitat POLI AutoFEST, o dovadă clară a anvergurii evenimentului. Anul acesta, ne putem aștepta la o prezență și mai impresionantă, mai ales că și vremea se anunță caldă și însorită.

Pentru publicul larg, evenimentul propune o expoziție de automobile, sesiuni de drifting și demonstrații sau sesiuni interactive din diverse ramuri ale industriei auto. Producătorii vor expune modelele aflate în oferta curentă și vor exista inclusiv zone dedicate autoturismelor modificate și celor de epocă.

Poli Auto Fest BMW autoexpert.ro

Pe lângă acestea, participanții se vor putea bucura și de o serie de demonstrații auto. Printre ele – celebra manevră a derapajului controlat, tehnici de condus defensiv, dar și de sesiuni de test drive. Astfel, pot simți pe viu cele mai recente inovații tehnologice. Vor putea înțelege funcționarea sistemelor avansate de asistență pentru șofer (ADAS) și experimenta procesul de diagnosticare a automobilelor.

POLI AutoFEST – senzații la cel mai înalt nivel

După cum știm, în România au loc cele mai multe accidente rutiere din Europa. Pentru a conștientiza senzațiile produse de accidente, vizitatorii vor avea la dispoziție un simulator de impact de ultimă generație. L-am testat și te asigur că, după ce vei trăi senzațiile din el, te vei gândi de două ori înainte să faci manevre hazardate.

Totodată, cei prezenți la eveniment vor lua parte la demonstrații interactive legate de procedurile de service. Ele se vor desfășura în zona unui tir de asistență pentru raliuri. Astfel, le va permite vizitatorilor să afle secretele de la standurile competițiilor auto.

Poli Auto Fest BMW autoexpert.ro

Dar POLI AutoFEST  nu este doar o expoziție de automobile și un cumul de demonstrații. Este și o platformă pentru discuții și dezbateri de specialitate. Lideri din industria auto, ingineri, cercetători și profesioniști vor prezenta ultimele inovații și tendințe din domeniu. Vor aborda subiecte precum vehiculele electrice, siguranța la volan, sistemele de conducere autonomă și impactul noilor materiale asupra proiectării auto.

Vezi toate detaliile dând click aici!

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Scroll to Top