Policolor devine unic importator Glasurit în România

Policolor S.A. devine unic importator al Glasurit, brandul premium de refinish auto al companiei BASF Coatings, care își consolidează astfel poziția pe piața autohtonă.

Glasurit, certificat de peste 50 de producători auto din Europa, America de Nord, America de Sud şi Asia este pe primul loc la vânzări în Germania şi pe locul trei în ţările din Europa, Orientul Mijlociu şi Africa.

Grupul Policolor – Orgachim operează două mari unităţi de producţie: Policolor România şi Orgachim Bulgaria şi este liderul regional în domeniul tehnologiei vopselelor şi lacurilor pe segmentul Decorative, Automotive şi Industrial Coatings  în zona sud-est Europeană.

Parteneriatul  vine în întâmpinarea clienţilor din zona service-urilor de brand care pun accent pe calitate și care îşi doreau mai mult sprijin tehnic și de marketing, mecanisme de achiziţie mai clare şi eficiente şi, nu în ultimul rând, o prezenţă mai amplă din punct de vedere geografic şi numeric.

Odată cu preluarea distribuției brandului Glasurit, Policolor Automotive va oferi la nivel naţional, vopsitorilor şi managerilor de service, dar şi personalului din zona de achiziţii, soluţii personalizate, traininguri pentru vopsitori şi suport tehnic non stop, prin intermediul celor peste 50 de oameni ai săi, dedicaţi segmentului de vopsitorie auto.

”Industria auto românescă a fost greu încercată în ultimii ani iar procesul de revenire este acum unul matur. Serviciile post-vânzare au devenit tot mai importante în business-urile auto, veniturile provenite din reparaţii auto sunt o linie tot mai consistentă în bugetele fiecărui service autorizat, optimizarea fluxurilor de lucru în service, de la recepţie, până la livrarea unei maşini post-reparaţii a devenit o prioritate. Calitatea produselor, alături de expertiza personalului cresc profitabilitatea unui service, dar şi reputaţia şi imaginea clientului final”, declară Marius Văcăroiu, CEO Policolor Orgachim.

policolor-glasurit

La finalul anului 2016 piaţa de autorefinish din România a fost evaluată la 21,4 milioane de euro, aferentă unui volum de 1,3 mii tone, din care Policolor, în calitate de lider de piaţă, comercializează aproximativ 643 tone (49,5%).

Producător de lacuri şi vopsele cu o experiență de peste 50 de ani în România, grupul Policolor – Orgachim operează două mari unităţi de producţie: Policolor România şi Orgachim Bulgaria şi este liderul regional în domeniul tehnologiei vopselelor şi lacurilor în zona Sud-Est Europeană.

Glasurit – tradiție și calitate

Glasurit înseamnă 100 de ani de istorie a vopselei. Numele Glasurit reprezintă cele mai înalte standarde de calitate, produse de vopsea de primă clasă și soluții inovatoare. Ca expert mondial în domeniul refinish-ului auto, Glasurit oferă clienților săi soluțiile potrivite atunci când vine vorba de a face vopsirea mașinii mai ușoară, mai fiabilă și mai economică.

Astăzi, Glasurit – un brand cunoscut pentru experiența sa în culoare – deține cea mai mare bază de date la nivel mondial, cu 250.000 de nuanțe diferite, pentru segmentul de refinish auto, incluzând culorile de mașini clasice, dar și peste 600.000 de formule de mixare. Dat fiind faptul că Glasurit este aprobat de producători de top, concurența este redusă în ceea ce privește numărul de aprobări acordate de producătorii de automobile. Începând de astăzi, aprobările au fost acordate de mai mult de 50 de producători de automobile.

Adaugati comentariu