Polițiștii de la Brigada Rutieră din București au „amendat” șoferițele cu flori și mărțișoare

Brigada Rutieră continuă și anul acesta seria acțiunilor de „sancționare cu felicitări” a participantelor la trafic. Florile, mărțișoarele sau materialele cu sfaturi utile au reprezentat obiectele de lucru, ieri, de 1 martie. Doamnele au fost oprite politicos în trafic, dar nu pentru o sancțiune, ci pentru un mărțișor. Special pentru ziua de 1 Martie, polițiștii din toată țara s-au pregătit și pentru altfel de ”misiuni”.

Polițiștii de la Brigada Rutieră din București au amendat șoferițele cu flori și mărțișoare. ” O primăvară frumoasă și lipsită de incidente în trafic!” a fost mesajul polițiștilor de la circulație, către toate femeile aflate la volan, pe care le-au oprit pe șosele din capitală.

Astfel de misiuni au avut loc la nivelul întregii țări.  Mărțișoarele pe care polițiștii din Bihor le-au oferit în trafic au fost realizate de elevi de gimnaziu, implicați în activitățile desfășurate de Compartimentul de Analiză și Prevenire a Criminalității, în cadrul proiectului „Școala Siguranței Tedi”.

Activitatea poliţiştilor din Brăila, de a le felicita pe doamne şi domnişoare, a început încă de la primele dimineţii. Femeile aflate în trafic sau la cumpărături au primit zâmbetul și mărțișorul polițiștilor.

Citeste continuarea articolului pe MissAuto

Adaugati comentariu