Polițiștii de la Brigada Rutieră din București au „amendat” șoferițele cu flori și mărțișoare

Brigada Rutieră continuă și anul acesta seria acțiunilor de „sancționare cu felicitări” a participantelor la trafic. Florile, mărțișoarele sau materialele cu sfaturi utile au reprezentat obiectele de lucru, ieri, de 1 martie. Doamnele au fost oprite politicos în trafic, dar nu pentru o sancțiune, ci pentru un mărțișor. Special pentru ziua de 1 Martie, polițiștii din toată țara s-au pregătit și pentru altfel de ”misiuni”.

Polițiștii de la Brigada Rutieră din București au amendat șoferițele cu flori și mărțișoare. ” O primăvară frumoasă și lipsită de incidente în trafic!” a fost mesajul polițiștilor de la circulație, către toate femeile aflate la volan, pe care le-au oprit pe șosele din capitală.

Astfel de misiuni au avut loc la nivelul întregii țări.  Mărțișoarele pe care polițiștii din Bihor le-au oferit în trafic au fost realizate de elevi de gimnaziu, implicați în activitățile desfășurate de Compartimentul de Analiză și Prevenire a Criminalității, în cadrul proiectului „Școala Siguranței Tedi”.

Activitatea poliţiştilor din Brăila, de a le felicita pe doamne şi domnişoare, a început încă de la primele dimineţii. Femeile aflate în trafic sau la cumpărături au primit zâmbetul și mărțișorul polițiștilor.

Citeste continuarea articolului pe MissAuto

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Second hand - Citroen C4 Cactus autoexpert.ro

Second Hand – Citroen C4 Cactus

Aspectul atipic și confortul desăvârșit te fac să te atașezi de el. Dar performanțele și finisajele lui C4 Cactus puteau fi mai

Scroll to Top