Porsche 718 GTS: Cayman și Boxster, acum cu 365 CP

Porsche așează la vârful seriei 718 noi versiuni GTS ale coupe-ului Cayman și roadsterului Boxster. Ambele sunt mai sportive și mult mai puternice.

Un nou sistem de admisie și un turbocompresor optimizat pentru motorul cu patru cilindri de 2,5 litri măresc puterea la 365 CP. cu 15 CP mai mult decât la modelul 718 S și cu 35 CP mai mult comparativ cu modelele GTS anterioare cu șase cilindri și aspirație naturală. Cuplul maxim de 430 Nm, disponibil între 1.900 și 5.000 rpm, garantează, de asemenea, o accelerație și o elasticitate mai bună. În combinație cu transmisia PDK și pachetul Chrono, modelele GTS ajung in 4,1 secunde de la zero la 100 km / h. Viteza maximă este de 290 km / h, iar consumul mediu este de 8,2-9,1 litri/100 km.

Noua mașină sport cu motor central vine standard cu o cutie de viteze manuală cu șase trepte. Cutia automată PDK cu ambreiaj dublu este disponibilă opțional. Lista de modificări tehnice include sistemul Torque Vectoring PTV pe puntea din spate, pachetul Sport Chrono sau suspensia adaptivă PASM (Porsche Active Suspension Management), care scade garda la sol cu zece milimetri.

porsche-718-gts (16)

Nu numai din punct de vedere tehnic, dar și optic, modelele GTS se diferențiază în cadrul seriei de modele 718. În față, se remarcă prizele de admisie redesenate și farurile bi-xenon pe fond întunecat. În partea din spate, GTS primește stopuri cu design special, litere negre și tevi de esapament negre pentru sistemul de evacuare sport standard. Nu lipsesc nici inscripțiile GTS de pe praguri și jantele negre de 20 de inci.

Genele GTS influențează de asemenea layoutul interiorului. Cronometrul pachetului standard Sport Chrono este integrat central în tabloul de bord, iar șoferii și copilotul au la dispoziție scaune sport, similare cu cele de la celelalte modele GTS de la Porsche – cu tapițerie Alcantara standard și inscripția GTS pe tetiere. În plus,Alcantara se găsește, printre altele, pe volan, consolă și cotiera. În plus, Porsche Track Precision App (PTPA) permite, de exemplu, înregistrarea automată, afișarea și analiza detaliată a datelor de călătorie pe Smartphone.

Modelele 718 GTS pot fi comandate imediat și vor fi disponibile începând cu mijlocul lunii decembrie 2017. Prețul de bază pentru 718 Boxster GTS în Germania este 78,160 de euro cu transmisie manuală (PDK de la 81,415 euro), iar pentru Porsche Cayman GTS 718 de 76,137 euro.

porsche-718-gts (2)

Adaugati comentariu