Porsche 911 Belgian Legend Edition – serie limitată dedicată pilotului Jacky Ickx

O serie limitată a modelului Porsche 911 (generație 992) a fost lansată în Belgia pentru a marca aniversarea vârstei de 75 ani împlinită de celebrul pilot Jacky Ickx.

Seria limitată poartă numele Belgian Legend Edition, făcând referire directă la pilotul belgian Jacky Ickx, un nume extrem de important în istoria sportului cu motor.

Ickx a pilotat pentru Porsche între 1970 și 1980, adjudecându-și patru victorii în cursa de 24 de ore de la Le Mans la volanul mașinilor produse la Stuttgart.

Doar 75 de exemplare ale ediției speciale Belgian Legend vor fi disponibile exclusiv pe piața belgiană. Exemplarele au fost personalizate cu ajutorul diviziei Porsche Manufaktur. Toate cele 75 de automobile vor fi vopsite în nuanța specială de albastru numită X Blue.

Exemplarele au la bază versiunea Porsche 911 Carrera 4S și pot fi identificată cu ajutorul unei plăcuțe montate pe stâlpul central. Pe plăcuță sunt gravate drapelul Belgiei, numele și semnătura lui Jacky Ickx.

La nivel de performanțe, ediția specială mizează pe motorul turbo de 3.0 litri cu șase cilindri boxer ce oferă 450 CP și 530 Nm.

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Scroll to Top