Porsche 911 Carrera RS 3.8 în noul film Transformers: Rise of the Beasts

Porsche 911 Carrera RS 3.8 Transformers

În noul film Transformers: Rise of the Beasts, Porsche deține unul dintre rolurile principale: Autobotul “Mirage” ia forma legendarului Porsche 911 Carrera RS 3.8 din 1991.

Cel mai nou film din seria Transformers ajunge în cinematografe în luna iunie, iar unul dintre personajele principale ale filmului, Autobotul “Mirage”, este un Porsche – mai exact, istoricul 911 Carrera RS 3.8.

Transformers: Rise of the Beasts va purta publicul într-o nouă aventură, din anii ’90, alături de Autoboți și va introduce o facțiune complet nouă de Transformers – Maximalii – care li se vor alătura ca aliați în lupta pentru Pământ. Autobotul “Mirage” ia forma legendarului Porsche 911 Carrera RS 3.8 (964), alăturându-se forțelor Transformers pentru bătălia ce va urma. “Mirage” luptă pentru forțele binelui alături de Optimus Prime.

“911 Carrera RS 3.8 este potrivit nu doar pentru că filmul se desfășoară în 1994, ci și datorită trăsăturilor de caracter ale lui “Mirage””, spune Oliver Hoffmann, directorul departamentului de comunicare de marketing de la Porsche AG. “Este un personaj dur, cu un suflet bun și, din când în când, un pic rebel”.

Porsche 911 Carrera RS 3.8 Transformers

Porsche 911 Carrera RS 3.8 & Transformers: Rise of the Beasts

Porsche a construit doar 55 de unități ale modelului Carrera RS 3.8, ceea ce îl face un model istoric extrem de rar. Pentru a nu avaria acest model nici un exemplar original nu a fost folosit în timpul filmărilor. În schimb, au fost construite cinci mașini de filmare care arată exact ca 964 la exterior, dar care nu sunt modele originale Porsche 911 Carrera RS 3.8. Cu toate acestea, pentru a crea un sunet autentic al motorului Mirage, a fost folosit un 911 RS 3.8 real, astfel încât filmul să fie cât mai aproape de realitate. “A fost important pentru noi să redăm sunetul modelului 911 prezentat în film”, a declarat Ayesha Coker, vicepreședinte de marketing al Porsche Cars North America. “A fost un obiectiv ambițios, având în vedere numărul de mașini necesare dintr-o producție limitată de 911, dar suntem încântați de rezultat și sperăm că și publicul va fi la fel.”

Porsche 911 Carrera RS 3.8 Transformers

Fiecare dintre mașinile utilizate în film îndeplinește o anumită funcție. Una dintre mașini, de exemplu, a fost modificată pentru a merge cu spatele la viteze mai mari; alta a fost pregătită special pentru secvențe de cascadorie, iar o alta a fost controlată din afară pentru scenele care se concentrează pe actorul din interior.

“Suntem încântați să lucrăm cu echipa Porsche în acest parteneriat integrat și fără precedent, care a dat viață Autobotului nostru Mirage într-un mod unic, emblematic și de neuitat, prezentând personalitatea și spiritul aventurier și eroic al robotului și al formei sale auto”, a declarat Irene Trachtenberg, SVP Worldwide Marketing Partnerships, Paramount.

Regizat de Steven Caple Jr. și avându-i în rolurile principale pe Anthony Ramos și Dominique Fishback, filmul va ajunge în cinematografe în iunie 2023.

Via Porsche

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Scroll to Top