Porsche 911 GT3 RS – mașina perfectă în viziunea Autocar

Revista britanică Autocar i-a acordat lui Porsche 911 GT3 RS titlul de cea mai bună mașină de circuit a anului 2010.

Se intampla destul de rar ca un comparativ de o asemenea anvergura sa beneficieze de o decizie unanima, dar in acest an, toti membrii juriului AutoCar au clasat Porsche 911 GT3 RS (450 CP/ motor boxer de 3.6 l) pe prima pozitie a podiumului “Best Driver’s Car of the Year 2010”.

Fata in fata cu o competitie acerba din partea a noua modele de performanta printre care s-a numarat si castigatorul de anul trecut Lotus Evora, 911 GT3 RS a demonstrat ca ramane optiunea favorita a soferilor in cautarea experientei pilotajului profesionist. 

Testul a avut loc pe recent redeschisul circuit Donington Park precum si in zonele din jurul Castelului Doninton. Locul secund a fost ocupat de un model britanic de productie limitita, Noble M600. Ultima pozitie a podiumului a fost ocupata de Ferrari 458 Italia care a castigat lupta secundelor reusind sa obtina cel mai bun timp in proba de circuit. Modelul italian a fost depunctat din cauza tendintei a trece foarte repede la supravirare la subvirare. 

Castigatorul de anul trecut, Lotus Evora, s-a multumit cu pozitia a patra, urmat de Renaultsport Megane 250 Cup, Lotus Elise, Mercedes SLS AMG, Audi RS5, Jaguar XJ Supersport, VW Scirocco si Alpina B5 S. 

Stirea originala:
http://www.autocar.co.uk/News/NewsArticle/AllCars/253307/

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Renault Trafic E-Tech Electric AutoExpert.ro

Test drive Renault Trafic E-Tech Electric

Renault își electrifică toată gama de vehicule comerciale. Ultimul pas al procesului se numește Trafic E-Tech Electric. L-am testat în Bordeaux, și

Scroll to Top