Porsche 911 GT3 Touring: fără eleron supradimensionat

Porsche mărește gama modelulului 911 GT3 prin adăugarea versiunii Touring ce renunță la eleronul supradimensionat și introduce cutia de viteze manuală.

Noua generație a modelului Porsche 911 GT3 a fost lansată la începutul anului. Bazată pe generația 992 a modelului sportiv, GT3 este cea mai performantă versiune a modelului 911. GT3 este inspirat direct din versiunea de circuit, iar aspectul exterior este unul dominat de elemente aerodinamice, în special de eleronul spate supradimensionat.

Porsche 911 GT3 Touring Pack

Pentru cei care apreciază un aspect mai cuminte, Porsche introduce varianta 911 GT3 Touring, care elimină elmentele aerodinamice agresive, dar păstrează motorizarea de 510 CP. Introduce și o cutie de viteze manuală cu șase trepte, în timp ce cutia automată PDK devine opțională.

Eleronul spate în stil racing a dispărut în favoara unui element aerodinamic pliabil, spoilerul față este vopsit acum în totalitate în culoarea caroseriei, iar elementele din jurul suprafețelor vitrate sunt din aluminiu.

La capitolul performanțe acestea rămân neschimbate. Puterea de 510 CP și cuplul de 470 Nm sunt furnizate de motorul boxer cu șase cilindri de 4.0 litri. Accelerația de la 0 la 100 km/oră se face în 3.9 secunde pentru versiunea echipată cu cutie manuală și în 3.4 secunde pentru varianta cu PDK. Viteza maximă este de 320 km/oră.

Via Porsche

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Scroll to Top