Porsche 911 Targa Heritage Design Edition: ediție limitată dedicată colecționarilor

Porsche prezintă o ediție specială a noului model 911 Targa. Numită Heritage Design Edition, aceasta a fost personalizată cu o serie de elemente clasice inspirate din istoria mărcii.

Porsche a lansat o ediție specială a nou lansatului model 911 Targa. Este prima din patru ediții speciale ce vor fi bazate pe actuala generație 992 pentru a celebra diverse decade din istoria modelului 911.

Prima ediție numită Porsche 911 Targa Heritage Design Editon este personalizată de divizia Exclusive Manufaktur a constructorului german și aduce un omagiu anilor 50. Vor fi produse doar 992 exemplare, fiecare numerotat cu numărul de serie.

Modelul special a fost personalizat în culoarea exterioară Cherry Metallic și ornamentat cu logo-ul Porsche și număr de competiție pe portieră. La capitolul tehnic, modelul nu are modificări, fiind un Targa 4S echipat cu motorul turbo boxer de 3.0 litri ce oferă 450 CP și o accelerație de la 0 la 100 km/oră efectuată în 3.6 secunde.

Ediția specială scoate în evidență și accentele aurii pentru logo, etrieri negri pentru sistemu de frânare și o emblemă rotundă specială amplasată pe grila din spate.

La interior, viitorul proprietar își poate personaliza modelul cu tapițerie în două nuanțe: roșu Bordeaux și bej Atacama sau negru cu bej Atacama. Instrumentele de bord invocă și ele linia retro a modelelor Porsche 911 din anii 50-60.

Ca de obicei, ediția specială Porsche 911 pregătită de Porsche Exclusive Manufaktur este însoțită de un ceas de mână special: un cronograf Porsche Design.

Adaugati comentariu