Porsche 911 – teste extreme. Primele imagini cu mașina

Porsche 911 (6)

Porsche 911 efectuează teste extreme în diferite zone ale globului. Mașina va ajunge pe piața europeană la începutul anului viitor. Constructorul german a făcut publice primele imagini oficiale cu prototipul.

Diferențe de temperatură de până la 85 de grade Celsius, denivelări, blocaje rutiere, circuite. Acestea sunt examenele de care trebuie să treacă Porsche 911 înainte de a ajunge pe șosele în 2019.

Porsche 911 (5)

Testele se concentrează pe ceea ce se axează Porsche în ceea ce privește dinamica: șasiul și motorul modelului, cărora le-a adus actualizări semnificative pentru a oferi performanțele tipice brand-ului, dar și posibilitatea folosirii zilnice a mașinii.

Inginerii analizează și cum funcționează noul concept de operare, dar și instrumentarul de bord și ecranele în condiții extreme. Porsche echipează viitorul 911 și cu o serie de noi sisteme de asistență și conectivitate.

Porsche 911 (10)

În state din Orientul Mijlociu sau în Valea Morții din Statele Unite, specialiștii au verificat cum funcționează managementul termic și consumul la temperaturi de până la 50 de grade.

În Finlanda, la -35 de grade Celsius, verificările se concentrează asupra sistemului de încălzire, manevrabilității, sistemului de frânare și pornirii motorului. Drumurile virajate de la Cercul Polar asigură condiții ideale de testare.

Porsche 911 (3)

Pentru teste de anduranță, echipa Porsche a ajuns și în China, iar Nurburgring a reprezentat, ca de obicei, decorul perfect pentru testele finale de dinamică.

Viitorul Porsche 911 va fi prezentat luna aceasta la Salonul Auto de la Los Angeles și va ajunge în showroom-uri la începutul anului viitor.

Adaugati comentariu