Porsche 918 Spyder așa cum nu l-ai mai văzut până acum

Câteodată, nu-i nevoie decât de o culoare nouă (și un set de jante diferite) pentru a-ți putea da seama cât de frumoasă este, de fapt, o mașină. O ședință foto bine gândită nu strică nici ea.

Porsche 918 Spyder nu a fost niciodată o mașină urâtă, însă văzându-l cu această culoare roșie specială și nu în obișnuitul argintiu ai parte de o adevărată revelație și începi să înțelegi de ce Ferrari e atât de reticentă la a-și vopsi mașinile în alte culori.

918 spyder - autoexpert.ro (5)

Însă realitatea este că roșul lui 918 Spyder a fost ales doar pentru a complimenta mai tare jantele HRE, adevăratul subiect al ședinței foto. Numele lor este HRE 101 și nu sunt la prima aventură alături de Porsche, fiind prezente și pe predecesorul lui 918 Spyder, modelul Carrera GT.

Nu încape îndoială că pachetul general arată mult mai bine așa, însă cei de la HRE se poate să-și fi tras singuri un glonț în picior mergând pe roșu pentru caroseria lui 918 Spyder, hipercarul de la Porsche furând toată lumina relfectoarelor și făcând jantele un simplu accesoriu, asemeni unei perechi de cercei. Ceea ce, în definitiv, și sunt, dacă stai să te gândești mai bine.

N-ar mai fi multe de spus. Bucură-te de imagini.

Adaugati comentariu