Porsche a deschis al optulea Experience Center în Italia

Porsche Experience Center Franciacorta, Italia este locația cu numărul 8 pentru marca germană din Zuffenhausen.

Pentru a oferi clienților săi un set de experiențe complet la volanul modelelor sale, Porsche are în întreaga lume o serie de centre speciale pentru testarea mașinilor în condiții de siguranță. Cel mai noul centrul de acest fel a fost deschis în Italia. Este al optulea Porsche Experience Center din portofoliul mărcii germane.

Porsche Experience Center Franciacorta

Noul centru se întinde pe o suprafață de 60 hectare și include circuitul tehnic Autodromo di Franciacorta. Ceremonia de deschidere a avut loc sâmbătă, 11 septembrie. Noul centru Porsche din Franciacorta este situat în Castrezzato (Brescia), o zonă pitorească din nordul Italiei. Locația este atrăgătoare datorită apropierii de lacul Iseo și de aeroporturile din Milano, Bergamo și Verona, și pentru podgoriile din zona înconjurătoare care au făcut ca numele Franciacorta să fie faimos în întreaga lume.

Noul Porsche Experience Center constă din două zone principale: centrul pentru clienți și paddock-ul piloților. Centrul pentru clienți are un aspect futurist și acoperă o suprafață de aproximativ 5.600 de metri pătrați și include un spațiu central din care pot fi accesate diverse zone: săli de instruire, un showroom pentru livrarea vehiculelor, un restaurant panoramic și un bar cu vedere la circuit, un magazin și o zonă pentru copii. Există, de asemenea, un centru de afaceri cu o sală de ședințe. Paddock-ul are 29 de boxe și este dedicat evenimentelor de motorsport, cum ar fi Porsche Carrera Cup Italia.

Porsche mai are centre similare în Leipzig (Germania), Silverstone (Marea Britanie), Atlanta și Los Angeles (Statele Unite ale Americii), Shanghai (China). Mai sunt în dezvoltare centre la Hockenheimring, Germania și Tokyo, Japonia.

Via Porsche

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Scroll to Top