Porsche anunță lansarea modelului Panamera facelift în 26 august

Porsche va prezenta oficial noul model Panamera facelift pe data de 26 august în cadrul unui eveniment transmis online.

Porsche va lansa modelul Panamera facelift săptămâna viitoare pe 26 august, ora 16.00 în cadrul unui eveniment online transmis pe newstv.porsche.com.

Sedanul german este la a doua generație lansată în 2016. La patru ani de la lansare, Porsche va efectua un refresh optic și tehnic pentru modelul cu patru portiere.

Panamera facelift a captat deja atenția reușind să stabilească un nou record pentru modelele sedan executive pe circuitul Nurburgring Nordschleife. Noul model a stabilit un record de 7:29.81 pe Nurburgring. Actualul model cu motor V8 4.0 de 550 CP deținea un timp de 7:38.46 stabilit în 2016. Recordul a fost stabilit de pilotul Lars Kern, pilot de teste Porsche.

Modificările optice aduse modelului Panamera se vor regăsi în zona spoilerelor față și spate. Vor exista blocuri optice noi și lumini de zi LED diferite. În spate, o bandă LED va uni cele două stopuri după modelul folosit deja de Macan și Cayenne facelift.

La interior, Panamera facelift va primi un nou volan și o serie de modificări ale layout-ului. În ceea ce privește gama de motorizări, este posibil să vedem primele versiuni mild-hybird pentru modelul Panamera.

Via Porsche

Adaugati comentariu