Porsche Cayenne E-Hybrid primește o baterie mai mare

Gama de modele plug-in hybrid Cayenne a primit o baterie mai mare ce crește autonomia în mod electric la 48 kilometri pentru Cayenne E-hybrid și 42 kilometri pentru Turbo S E-Hybrid.

Porsche și-a echipat versiunile plug-in hybrid ale modelului Cayenne cu o baterie mai mare. Anterior folosea o baterie de 14.1 kWh, iar acum capacitatea a fost crescută la 17.9 kWh.

Noua baterie permite creșterea autonomiei în mod full-electric cu 30%. Modelul Cayenne E-Hybrid raportează acum o autonomie electrică de 48 kWh (măsurată în standard WLTP). Modelul Cayenne E-Hybrid folosește un motor V6 de 3.0 litri și 340 CP plus un motor electric de 136 CP. Puterea totală a sistemului este 462 CP.

Puternicul Porsche Cayenne Turbo S E-Hybrid are acum o autonomie electrică de 42 kilometri. Modelul Cayenne Turbo S E-Hybrid folosește motorul pe benzină V8 de 550 CP și motor electric de 136 CP pentru un total de 680 CP.

Sistemul de încărcare are acum setări modificate. La rularea în modul E-Charge, ce permite încărcarea bateriei în mers, sistemul încarcă bateria până la 80% și nu 100% cum făcea sistemul anterior.

Noua baterie de 17.9 kWh este disponibilă și pentru versiunile plug-in hybrid ale modelului Porsche Panamera.

Via Porsche, Carscoops

Adaugati comentariu