Porsche Connect aduce caracteristici de top

Porsche Connect Porsche Panamera 2017

Porsche ne demonstrează, în acest videoclip sugestiv și antrenant, cât de avansat este sistemul de infotainment ” Porsche Connect ” de pe viitorul Panamera.

Am asistat la lansarea modelului acum 3 săptămâni. I-am admirat liniile inspirate din lumea coupe-urilor, dinamica de top și fișa tehnică năucitoare. Puteam doar să bănuim însă, până azi, care-i sunt valențele de conectivitate.

Acum însă, Porsche publică un miniclip în care prezintă, ce-i drept – ușor pompos, toate beneficiile pe care le aduce sistemul infotainment de ultimă generație, care echipează ultimele modele produse de nemți.

Nicio variantă de conectivitate nu lipsește, de la hotspotul Wi-Fi, până la Apple CarPlay, iar aplicațiile pentru iPhone sunt în meniul zilei. În plus, porturile USB și SD completează paleta conectivității wired. Un total de 10 Gb stau la dispoziția pasagerilor, care pot accesa informațiile și aplicațiile printr-un touchscreen de 12,3 inci. În cazul versiunii hibride, informațiile devin și mai complexe, incluzând încălzirea auxiliară, detaliile sistemului hibrid și programarea încărcării.

Porsche Connect Porsche Panamera 2017

Vă place noul interior cu ”butoane virtuale” al viitorului Porsche Panamera, sau sunteți nostalgicii adepți ai butoanelor fizice? Indiferent în care categorie vă încadrați, dacă vă gândiți că de aceleași caracteristici ale sistemului infotainment beneficiază și alte mașini mai ieftine și mai puțin pretențioase – nu greșiți prea mult. Dimpotrivă, chiar: comunicatul de presă publicat de Porsche nu specifică nimic despre un eventual suport Android Auto, în timp ce cam toată lumea oferă această caracteristică.

Dincolo de capabilitățile sistemului Porsche Connect, contează, însă și prezentarea în sine a sistemului, precum și interfața. Iar Porsche excelează la ambele capitole, drept dovadă stând și filmulețul de față. Să-l urmărim împreună!

 

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Scroll to Top