Porsche dezvăluie noul 911 Targa pe 18 mai

Porsche a publicat un teaser video pentru cea mai nouă versiune a modelului 911 ce va fi adăugată în gamă. Săptămâna viitoare, pe 18 mai, Porsche va lansa noua generație 911 Targa.

Gama noii generații Porsche 911 (992) va fi completată cu o nouă versiune săptămâna viitoare. Constructorul german va adăuga versiunea Targa, noul model urmând a fi prezentat în cadrul unui eveniment digital.

Epidemia de coronavirus a dat peste cap planurile Porsche, multe dintre evenimentele plănuite, inclusiv lansarea noii generații Porsche 911 Turbo fiind anulate din cauza restricțiilor de călătorie. Pentru noul Porsche 911 Targa, germanii plănuiau o lansare la Salonul Auto de la Beijing, dar acesta a fost anulat.

Au încercat apoi să folosească Porsche Tennis Grand Prix, o prestigioasă competiție de tenis găzduită chiar de orașul Stuttgart, eveniment, de asemenea, anulat.

Lansarea va avea loc în cadrul unui eveniment online, luni 18 mai. Cel mai probabil, Porsche 911 Targa va prelua partea tehnică de la modelele Carrera atât în versiunea cu propulsie spate sau cu tracțiune integrală.

În martie, Porsche a lansat și noua versiune 911 Turbo. Noul model are 650 CP și poate accelera de la 0 la 100 km/oră în 2.7 secunde. Porsche 911 Turbo ar fi trebuit să fie prezent la Salonul Auto de la Geneva, eveniment anulat din cauza pandemiei de coronavirus.

via Motor1

Adaugati comentariu