Porsche Engineering Romania va colabora cu Universitatea Politehnica Timișoara

Porsche-Engineering-UPT-autoexpert.ro

Un acord semnat de Porsche Engineering Romania și Universitatea Politehnica Timișoara are drept scop consolidarea educației în domeniul software engineering.

Această colaborare va va întinde o mână viitoarei generații de profesioniști. Concret, Porsche Engineering Romania va acorda 10 burse studenților UPT. Și asta nu e tot. Studenții pot profita de experiența profesioniștilor companiei, pentru a avea o perspectivă asupra activității unui inginer de software. Astfel, vor putea aplica direct ceea ce au învățat în cadrul acestor programe de mentorat.

Porsche-Engineering-UPT-autoexpert.ro

Porsche Engineering Romania va colabora cu Universitatea Politehnica Timișoara

 

„Suntem onorați să anunțăm parteneriatul nostru oficial cu Universitatea Politehnica Timișoara – un partener academic prestigios care împărtășește valorile și viziunea noastră, precum și ADN-ul nostru creativ în ceea ce privește dezvoltarea software”, a declarat Marius Mihailovici, Managing Director Porsche Engineering Romania și absolvent al UPT.

„Suntem convinși că prin această cooperare nu doar sprijinim următoarea generație de talente din domeniul tehnologiei pentru automotive și viitorii lideri în inovație, ci marcăm și un alt pas important pentru a continua consolidarea prezenței noastre locale în Timișoara”. În 2022, compania germană de tehnologie   și-a deschis al doilea birou de dezvoltare software din România la Timișoara, după sediul său din Cluj-Napoca.

Compania are aproape 400 de angajați, număr care continuă să crească. Aceștia lucrează în domenii precum AI, Big Data, Infotainment, ADAS, Conectivitate, Digitalizare, etc.

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Scroll to Top