Porsche este „Marca anului“

Porsche este „Marca anului“, iar Matthias Mueller este „Brand Manager-ul Anului“. Producătorul de maşini sport şi CEO-ul Porsche AG au primit aceste premii în cadrul competitţiei Automotive Brand ediţia 2013, la Salonul Auto Internaţional de la Frankfurt.

Consiliul german de design a apreciat „în mod special managementul de brand caracterizat de consecvenţă şi inovaţie al Porsche, care, timp de zeci de ani a reuşit să devină reprezentativ pentru longevitate, valoare şi calitate prin intermediul automobilelor pe care le produc.”

Bineînţeles, Matthias Mueller a fost foarte plăcut surprins de această onoare în cadrul ceremoniei de premiere. De asemenea, el a subliniat standardele înalte ce definesc Porsche – „înainte de orice, Porsche este sinonim cu premium, adică cea mai bună calitate, fără compromisuri. Nu ne plafonăm când vine vorba de rezultatele noastre şi întotdeauna vom căuta să progresăm.”

În plus faţă de premierea mărcii Porsche şi a lui Mathias Mueller, noul model super sport 918 Spyder, cea mai recentă generaţie Cayman şi noua Panamera S E-Hybrid au fost toate apreciate pentru design-ul deosebit. Noul concept pentru showroom-urile din centrele Porsche, alături de Porsche Web Specials şi revista pentru clienţi Cristophorus au fost, de asemenea menţionate.

În plus faţă de efortul continuu pentru progres, pentru preşedinte este foarte important ca marca Porsche să inspire încredere. „Clienţii noştri se aşteaptă ca maşinile să combine spiritul sportiv pur cu eleganţa, să aibă cel mai înalt nivel calitativ, să dispună de tehnologie inovatoare şi să fie adaptate pentru utilizare zilnică”, a spus Mueller. „Acesta este etalonul nostru atunci când pregătim o schimbare a modelelor sau când dezvoltăm noi maşini”.

Această filosofie este cea care a asigurat mărcii Porsche o poziţie unică în segmentul premium de-a lungul ultimelor decade. Inconicul model 911, care îşi celebrează aniversarea de 50 de ani anul acesta, este exemplul perfect, care demonstrează ce se întâmplă atunci când tradiţia şi progresul sunt perfect combinate.

Modelul 911 îşi menţine poziţia de top pe piaţa auto de 50 de ani, mai mult decât orice alt model sport. De-a lungul acestor ani, modelul a rămas fidel caracteristicilor originale şi a devenit imaginea de neconfundat a Porsche în întreaga lume. Totuşi, pentru Matthias Mueller, aceasta este o provocare aparte, şi anume aceea de a „transplanta aceste gene unice în ADN-ul celorlalte modele. Până în prezent am reuşit să ne atingem scopul şi nu putem decât să sperăm că vom fi judecaţi după aceste criterii în viitor.”

Adaugati comentariu