Porsche Inter Auto România deschide noul centru auto de lux Porsche Pipera

Porsche Inter Auto România deschide în prima decadă a lunii mai noul complex Porsche Pipera, în urma unei investiții totale de 15 milioane de EUR.

Situat la 350 m de Porsche București Nord, Porsche Pipera este cel mai mare centru auto din Sud-Estul Europei dedicat mărcilor de lux, găzduind showroom-uri și puncte de service pentru Audi, Porsche, Bentley și Lamborghini.

În urma finalizării investiţiei Porsche Pipera, mărcile Audi şi Porsche se mută în noul centru de lux. Astfel Skoda si SEAT le iau locul în cadrul Porsche Bucuresti Nord. În acest mod clienţii vor beneficia de concentrarea punctelor de expunere, vânzare şi service pentru toate mărcile grupului Volkswagen, în zona de nord a oraşului în spaţii învecinate, amenajate şi echipate conform celor mai recente standarde tehnice şi estetice.

“În prima decadă a lunii mai încheiem o etapă dintr-un proces amplu de transformare şi extindere a prezenţei noastre în zona de Nord a Bucureştiului”, explică Dana Cortina, Director General Porsche Inter Auto. “Finalizarea centrului Porsche Pipera – o investiţie importantă a Grupului Volkswagen – a coincis cu extinderea portofoliului nostru de mărci pe segmentul de lux, dar şi cu actualizarea identităţii vizuale şi a standardelor de prezentare a altor mărci pe care le comercializăm.”

“Aşa cum s-a întâmplat şi acum zece ani, cu Porsche Bucureşti Nord, suntem din nou în măsură să avem cele mai moderne şi cel mai bine echipate puncte de vânzare şi service la dispoziţia clienţilor noştri, şi asta sperăm că va compensa pentru inconvenienţele inerente mutării şi instalării într-o casă nouă”, a adăugat Dana Cortina.

Adaugati comentariu