Advertisement

Porsche lanseaza Cayman Black Edition

Porsche Cayman Black Edition - AutoExpert

Negrul pare a fi la putere in cazul constructorului Porsche, Cayman fiind innobilat de curand cu o serie speciala, botezata Black Edition.

Febra editiilor Black a fost pornita de modelul Carrera, atat in versiunea cu punte motoare spate cat si in cea 4 (tractiune integrala) si a fost continuata de modelul Boxter. Iata ca acum Porsche continua saga, iar urmatorul model ce primeste “tratamentul negru” este simpaticul Cayman.

Culoarea noii editii este, cum altfel, negru; ca si cea a finisajelor interioare si a tepiteriei din piele. Modelul va beneficia de aportul unor jante de 20 inch, preluate de la fratele mai mare, Carrera, un volan sport (altfel optional) si ornamente speciale din aluminiu pentru suprafata vitrata laterala.

Din echipamentul standard al lui Porsche Cayman Black Edition face parte de acum si sistemul de infotainment Porsche Communication Management (PCM), care cuprinde sistemul de navigatie, cruise control, senzori de ploaie, sistem de asistare la parcare, un sistem audio mai performant (Sound Package Plus), scaune incalzite si sistem de climatizare cu doua zone.

Porsche Cayman Black Edition - AutoExpert

Cayman Black Edition va fi insufletit de motorizarea de baza a modelului, un motor boxer cu sase cilindri, de 2,7 litri, care produce 275 CP si care propulseaza modelul in doar 5,7 secunde pana la 100 km/h, cu start de pe loc. In Germania, noua iteratie va avea un pret de pornire de 59.596 euro, cu taxe incluse, cu 8.211 euro mai mult decat pretul de baza al unui Cayman simplu cu aceasta motorizare.

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Scroll to Top