Porsche lansează serviciul de restaurare direct cu 917K

Uneori, cea mai bună metodă de a îți face reclamă este de a experimenta chiar pe pielea ta efectul oferit de produsul tău, așadar Porsche lansează noul serviciu de restaurare autovehicule istorice direct printr-un exponat-model: Porsche 917K, prezentat în cadrul evenimentului Rennensport Reunion ce a avut loc acum câteva zile pe circuitul Laguna Seca. 

Serviciul este unul special, fiind oferit special proprietarilor de autovehicule istorice ce poartă semnătura Porsche, dar și participanților competițiilor de anduranță (Le Mans, Daytona), asigurând proprietarii că mașinile lor sunt eligiblile din punct de vedere tehnic, dar și estetic. Mai mult, proprietarii își pot expune pe viitor vehiculele în cadrul galeriilor Porsche, în incinta centrelor Porsche Experience Center, primul centru de acest gen urmând a fi inaugurat în 2016, la Los Angeles. 

Modelul de față este un Porsche 917K, faimos fiind pentru rezultatele remarcabile pe care le-a avut în cursele de anduranță 24h Le Mans din 1970 și 1971, condus la perioada respectivă de pilotul Pedro Rodriguez. Exemplarul de față a fost special restaurat pentru a prezenta acest nou serviciu oferit de compania germană, un proces complex ce a început în 2012, pentru care inginerii s-au folosit de arhivele muzeului Porsche în vederea obținerii unui rezultat cât mai asemănător cu versiunea originală, din 1971. 

Frank-Steffen Walliser, Directorul Diviziei de Motorsport Porsche declară că este mulțumit de noul serviciu pe care compania îl poate oferi acum proprietarilor de autovehicule istorice, iar 917K este un exemplu grăitor că Porsche poate oferi cu succes acest serviciu clienților săi. Pentru început, serviciul de restaurare va fi oferit pe două continente, la Centrul Motorsport din Weissach, Germania și Porsche Experience Center, Los Angeles, Statele Unite.

Comentăm?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Scroll to Top