Porsche Macan 2019 se pregătește de lansare cu teste la înălțime

Porsche Macan 2019

Porsche Macan se pregătește de momentul lansării cu un test de anduranță în Africa de Sud. Actualul model se află pe piață de patru ani și s-a vândut în 350.000 de exemplare în lumea întreagă.

Porsche pregătește un facelift pentru Macan. Toate piesele noi au fost testate, atât împreună, cât și separat, pentru a obține setările finale. Astfel, în Africa de Sud, SUV-ul sportiv a fost pus la încercare pe asfalt, pe drumuri cu pietriș, dar și pe cărări de munte. Testele par dure, dar sunt proceduri obișnuite, derulate de producători înainte ca modelele să ajungă pe mâinile clienților.

Porsche Macan 2019

Coordonatorul testelor Ralf Bosch și echipajul său specializat au pornit la drum în convoi, cu prototipurile îmbrăcate în camuflaj, la o altitudine de 3.400 de metri deasupra nivelului mării, în Lesotho.

Test drive Porsche Macan GTS – Un 911 pentru OFF-ROAD

Porsche promite performanțe dinamice superioare față de actuala gamă, care cuprinde versiuni de putere care variază între 250 și 440 de cai putere, aceasta din urmă trecută în contul modelului Macan Turbo cu motor V6 twin-turbo, echipate cu Performance Package. O versiune hibridă nu se află în cărți pentru Macan facelift. La bord, mașina ar trebui să primească un ecran nou, care să redea sistemul multimedia care a debutat odată cu Panamera 2017.

Porsche Macan 2019

Porsche Macan facelift va fi lansat la sfârșitul acestei luni în China, ca model 2019 și va ajunge pe piață la finele acestui an. Îl așteaptă acolo, într-un segment premium ultra-aglomerat, Mercedes GLC, BMW X4, Audi Q5, Range Rover Velar, Jaguar F-Pace și Alfa Romeo Stelvio.

 

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

MotorFest la final – București 2024

Expoziția de motoare a fost organizată de revista MotorXpert, susținută de Groupama și găzduită de București Mall. Bucureștiul, un oraș mereu în mișcare, a fost gazda unei experiențe extraordinare pentru pasionații

Scroll to Top