Porsche Macan GTS – informații și fotografii oficiale

Porsche a adăugat o nouă versiune performantă a modelului SUV Macan în gama sa de modele.

Numit Porsche Macan GTS, noul model folosește motorul turbo V6 de 2.9 litri ce dezvoltă 380 CP, cu 20 CP mai mult față de modelul anterior.

În combinație cu transmisia automată PDK și pachetul opțional Chrono, Macan GTS poate accelera de la 0 la 100 km/oră în 4.7 secunde. Viteza maximă ce poate fi atinsă este de 261 km/oră. Cuplul maxim este de 520 Nm disponibil între 1.750 și 5.000 rpm.

Versiunea GTS beneficiază de o suspensie adaptivă special reglată pentru o dinamică excelentă. Garda la sol a fost redusă cu 15 mm, iar cu ajutorul suspensiei adaptive, se mai pot reduce încă 10 mm. Porsche Macan GTS folosește jante cu design RS Spyder de 20 inch în standard, iar pentru o decelerare eficientă poate fi echipat cu frâne ceramice Porsche Ceramic Composit Brake (PCCB).

Vizual, versiunea GTS se deosebește prin elementele oferite de pachetul Sport Design oferit ca echipare standard. O parte din elementele de caroserie sunt vopsite în negru, iar pragurile mai proeminente ies în evidență.

La interior, Macan GTS este echipat cu scaune tapițate cu Alcantara și inserții de aluminiu. Prețurile pentru noul Porsche Macan GTS încep de la 80.355 euro pentru piața din România.

 

Adaugati comentariu