Porsche: Numeroase premiere la Geneva

Pentru participarea la ediția cu numărul 81 a Salonului Auto de la Geneva, Dr. Ing. h. c. F. Porsche AG, Stuttgart plasează în centrul atenției premiera mondială a unui model complet hibrid.

În urma succesului obținut de Cayenne S Hybrid, acesta semnalează un nou capitol în filosofia intitulată Porsche Intelligent Performance a companiei din Zuffenhausen. Noul model hibrid va fi prezentat pe 1 martie 2011, în cadrul conferinței de presă ce va avea loc la standul Porsche din hala 1, standul numărul 1050, începând cu ora 7:30. Conferința poate fi urmărită live pe site-ul Porsche: www.porsche.com/geneva.

Premiera mondială de la Geneva este completată de conceptul hibrid, de curse, 918 RSR, care apare pentru prima dată în fața unei audiențe europene. Cupeul cu motor central îmbină designul lui 918 Spyder cu tehnologia automobilului hibrid, de curse, 911 GTR 3. Porsche prezintă, tot în premieră europeană, si automobilul deosebit de sportiv, Cayman R, care furnizează 330 CP (243 kW). 

Două masini extrem de atractive sunt și edițiile speciale, limitate, ale gamelor 911 și Boxster, care vor desăvârși prezența la Geneva. Porsche produce 911 Black Edition, ediție limitată la 1.911 exemplare, care are la bază modelul 911 Carrera de 345 CP (254 kW). Boxster S Black Edition, care la cei 320 CP (235 kW), are cu 10 CP (7 kW) mai mult decât Boxster S si este limitat la 987 exemplare.

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Scroll to Top