Porsche oferă sisteme multimedia moderne pentru modelele 911 clasice

Porsche nu își uită clienții care au modele mai vechi din gama 911 și Boxster și le oferă opțiunea unui upgrade modern pentru sistemul multimedia.

Divizia Porsche Classic a lansat un nou sistem multimedia numit Porsche Classic Communication Management (PCCM). Disponibil în două variante, noul sistem se adresează proprietarilor de modele clasice din gama 911.

Noul sistem PCCM este un upgrade pentru sistemul multimedia și oferă Apple Car Play, DAB+, conectivitate Bluetooth și navigație. Sunt disponibil două variante în funcție de spațiul disponibil în bordul modelului 911. Varianta normală PCCM poate fi fixată într-un spațiu single-din și are un display de dimensiuni mici (3.5 inch) încadrat de o serie de butoane analogice.

Pentru modelele Porsche mai recente, de la generația 996 în sus, consola centrală permite instalarea unui sistem double-din. Acesta este numit PCCM Plus, are un display tactil mult mai generos, diagonală de 7 inch și oferă toate funcțiile moderne pe care le găsim la un sistem multimedia de ultimă oră.

PCCM Plus poate fi instalat și pe prima generația a modelului Porsche Boxster. Sistemul multimedia în variantă single-din costă 1.440 euro, iar varianta mai mare cu display de 7 inch costă 1.606 euro.

Singer Porsche scos la vânzare pentru 900.000 euro

Adaugati comentariu