Porsche Panamera Platinum Edition debutează la Salonul Auto de la Los Angeles

Porsche adaugă o ediție specială în oferta modelului Panamera. Numită Panamera Platinum Edition, acestă variantă cu design special va debuta la Salonul Auto de la Los Angeles.

Porsche Panamera a primit o nouă variantă cu elemente de design specifice și o echipare de serie mai bogată. Seria specială poartă numele de Platinum Edition. În funcție de piață, echiparea Platinum Edition este disponibilă pentru modelele Panamera, Panamera 4 și Panamera 4 E-Hybrid.

Panamera Platinum Edition

Pe piețele europene, echiparea specială poate fi aplicată și modelelor din gama Sport Turismo, iar în China va include și modelele Executive și cele cu ampatament mărit. Porsche Panamera 4 Platinum Edition este disponibil pentru comandă în România, la un preț de la 118.270 euro (TVA inclus). Modelul va avea premiera mondială la Salonul Auto de la Los Angeles pe 17 noiembrie. Livrările vor începe la sfârșitul lunii ianuarie 2022.

Versiunea Panamera Platinum se remarcă prin accentele în nuanța platinei ca logo-ul Porsche, jantele de 21 inch, gurile de ventilație de la interior și logo-urile e-Hybrid. Modelul primește și o serie de echipamente suplimentare în dotarea de serie: suspensia adaptivă PASM, oglinzi exterioare heliomate, faruri LED Matrix, asistent la parcare, cameră pentru mersul cu spatele și asistent pentru schimbarea benzii de rulare.

La interior, habitaclul este finisat cu accente de aluminiu polișat. Este inclus un volan GT, scaune confort cu reglaje pe 14 direcții, banchetă încălzită, sistem audio Bose. Mai avem sistem soft-close pentru portiere, iar modele hibird primesc un charger on-board de 7.2 kW.

Test drive Porsche Panamera 4 Sport Turismo

Via Porsche

Adaugati comentariu