Porsche Panamera Sport Turismo, în format plug-in hibrid cu 680 CP

Noul Porsche Panamera în versiunea clasică cu cinci portiere este disponibilă în format plug-in hibrid din luna februarie a acestui an. Acum, varianta shooting brake Panamera Sport Turismo primește o versiune similară.

Promovată alături de un nume deloc scurt, Porsche Panamera Sport Turismo Turbo S E-Hybrid, noua versiune combină un turbo termic V8 de 4.0 litri și 550 CP cu un motor electric de 136 CP. Această împerechere are drept rezultat cea mai puternică declinare a modelului Panamera pe care Porsche a construit-o vreodată. Puterea totală a ansamblului urcă la 680 CP, iar cuplul maxim la 850 Nm.

Bateria montată la nivelul podelei, sub locurile din spate, are o capacitate de 14,1 kWh și poate fi încărcată integral în decurs de 2,4 până la 6 ore. Consumul mediu, conform ciclului NEDC, este estimat oficial la 3,0 l / 100 km. Raza electrică de acțiune sau autonomia este de 48 de kilometri.

Oricine are dubii cu privire la cifrele de consum se poate consola cu faptul că Panamera Sport Turismo Turbo S E-Hybrid are nevoie de numai 3.4 secunde pentru a ajunge la o viteză de 100 km / h. Viteza maximă este de 310 km / h. Deși se laudă cu performanțe demne de un supercar, Panamera Sport Turismo este, de fapt, o mașină cu veritabile veleități practice, ce poate transportata 425 de litri de bagaje. Cu locurile posterioare pliate, volumul de încărcare crește până la 1.295 de litri.

Noul top-model Panamera Sport Turismo Turbo S E-Hybrid poate fi comandat imediat.

porsche-panamera-sport-turismo (6)

Adaugati comentariu