Porsche mărește gama modelului electric Taycan cu o versiune 2WD

porsche-taycan-autoexpert.ro-4

Toate versiunile modelului electric Porsche Taycan au tracțiune integrală datorită celor două motoare electrice. Porsche mărește acum gama europeană cu o versiune de bază cu un singur motor electric pe puntea spate.

Porsche anunță lansarea unei noi versiuni de bază pentru modelul electric Taycan. Aceasta era oferită până acum pe piețele din Asia, dar intră oficial și în ofert europeană.

porsche-taycan-autoexpert.ro-5

Noul model de bază renunță la motorul electric de pe puntea față și devine astfel un automobil cu tracțiune 4×2. Gama modelului electric este acum compusă din Taycan (versiunea 2WD lansată astăzi), Taycan 4S, Taycan Turbo și Taycan Turbo S.

Versiune 2WD în gama modelului electric Taycan

Noua versiune aduce și un nou preț de bază. Pe piața din Germania, prețul modelului Taycan începe acum de la 83.500 euro.

porsche-taycan-autoexpert.ro-3

Pentru modelul Taycan cu două roți motrice vor fi disponibile două variante de baterie: Performance cu o capacitate de 71 kWh și Performance Plus cu o capacitate de 83.7 kWh.

Constructorul german anunță o autonomie de 431 kilometri pentru versiuni cu bateria Performance și 484 kilometrii pentru cele cu bateria Performance Plus.

porsche-taycan-autoexpert.ro-6

Noua versiune dispune astfel de 408 CP și poate accelera de la 0 la 100 km/oră în 5.4 secunde, iar viteza maximă este de 230 km/oră.

Test drive Porsche Taycan 4s

Via Porsche

 

Adaugati comentariu