Porsche Taycan 4S – informații și fotografii oficiale

Porsche a prezentat oficial o nouă versiune a modelului electric Taycan numită 4S.

Lansat oficial în luna septembrie, noul model electric Taycan a debutat inițial în cele mai puternice versiuni numite Turbo și Turbo S. Acum a venit rândul primei versiuni ”normale” ce poartă indicativul Taycan 4S.

Noua versiune este disponibilă cu două variante de baterie: o baterie de 79.2 kWh ca echipare standard, sau opțional, bateria de 93.4 kWh disponibilă și pe versiunile performante de top.

Cu bateria de bază, noul Porsche Taycan 4S poate oferi o putere de până la 390 kW (530 CP) iar cu bateria mare, puterea poate crește până la 420 kW (571 CP). În ambele variante Taycan 4S poate accelera de la 0 la 100 km/oră în 4.0 secunde, iar viteza maximă ce poate fi atinsă este de 250 km/oră.

Autonomia oficială anunțată pentru Porsche Taycan 4S este de 407 km cu bateria de 79.2 kWh și de 463 km cu bateria de capacitate mare.

Ca design, noul Taycan 4S se deosebește de frații săi mai puternici prin jantele optimizate aerodinamic de 19 inch și etrierii vopsiți în roșu. Partea din față are un spoiler cu o geometrie diferită, iar pragurile laterale și difuzorul spate sunt vopsite în negru pentru a diferenția versiunea 4S de Turbo și Turbo S.

Noul model Porsche Taycan 4S este deja disponibil pentru comenzi, iar primele exemplare vor fi livrate către clienți în luna ianuarie 2020. Pe piața din Germania prețurile pentru Taycan 4S încep de la 105.607 euro (TVA inclus).

Comentăm?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Mazda MX-5 NC autoexpert.ro

Second hand – Mazda MX-5 NC (Mk III)

Cu mașina asta, MX-5 NC, mergi la sigur, pentru că fiabilitatea și plăcerea de a conduce merg mână-n mână! Foto: Mazda Conducere

Revista Auto Expert nr. 240, feb. 2023

Revista Auto Expert nr. 240, feb. 2023

Tradiția ne arată că ediția din februarie a revistei Auto Expert este dedicată, în egală măsură, pragmatismului și creativității. Și cine suntem

Scroll to Top