Porsche Taycan GTS și 718 Cayman GT4 RS vin la Salonul Auto de la Los Angeles

Porsche va aduce la Salonul Auto de la Los Angeles versiunea hardcore GT4 RS pentru coupe-ul 718 Cayman, dar și variante noi pentru electricul Taycan.

Pentru Porsche, Salonul Auto de la Los Angeles este un eveniment important. California este una dintre cele mai importante piețe pentru constructorul german, iar lista de noutăți va fi lungă. Am vorbit deja despre Porsche Panamera Platinum Edition, iar acum germanii au confirmat că pe standul de la LA Convention Center vor mai fi prezente o serie de noutăți.

Porsche la Los Angeles Auto Show

Noul Porsche 718 Cayman GT4 RS va debuta oficial la Los Angeles, după ce modelul hardcore a fost anunțat printr-un nou record stabilit de o versiune prototip pe circuitul Nurburgring Nordschleife. GT4 RS va fi cea mai performantă versiune a coupe-ului 718 Cayman.

La Los Angeles vom vedea și o serie de versiuni noi pentru modelul electric Taycan. Prima dintre ele este Taycan GTS, o versiune nouă ce va integrată în gamă între Taycan 4S și Taycan Turbo. Este o rețetă folosită deja cu succes de Porsche, de a oferi o versiune performantă integrată sub modelele Turbo.

Este foarte posibil ca germanii să dezvăluie și o a treia variantă de caroserie pentru Taycan. De fapt, e mult spus o a treia variantă, ci o reinterpretare a caroseriei Cross Turismo. Aceasta ar urma să renunțe la garda la sol mărită și la elementele de protecție pentru a creea un shooting brake dedicat șoselei. Dacă va fi confirmat, noul Taycan ar putea purta denumirea Sport Turismo.

Adaugati comentariu