Porsche va mări gama SUV-ului Cayenne Coupe prin adăugarea unei versiuni GTS

Porsche Cayenne S Coupe (1)

Porsche Cayenne Coupe GTS va fi adăugat în gama de modele SUV a constructorului din Stuttgart până la finalul anului. Noua versiune va folosi cel mai probabil motorul twin-turbo V8 de 4.0 litri.

Porsche testează o nouă versiune a SUV-ului coupe Cayenne Coupe. Aceasta va purta cel mai probabil indicativul GTS și va introdusă în gamă între versiunile Cayenne Coupe S și Turbo.

Noul model a fost deja observat în sesiuni de teste atât pe circuitul de la Nurburgring, cât și în nordul Scandinaviei unde este testat la temperaturi joase.

Noua versiune va avea o gardă la sol redusă și un sistem de frânare upgradat. În ceea ce privește motorizarea, Cayenne Coupe GTS va utiliza cel mai probabil propulsorul V8 twin-turbo de 4.0 litri preluat de la versiunea GTS a modelului Panamera. În acest caz, puterea dezvoltată va fi de 460 CP.

În ceea ce privește performanțele, Cayenne Coupe GTS va putea accelera de la 0 la 100 km/oră într-un timp de sub 5 secunde.

Actuala gamă a modelului SUV Coupe este formată din versiunile Cayenne Coupe (340 CP), Cayenne Coupe S (440 CP), Cayenne Coupe E-Hybrid (462 CP), Cayenne Coupe Turbo (550 CP) și Cayenne Coupe Turbo S E-Hybrid (680 CP).

Test cu Porsche Cayenne Coupe E-Hybrid

via Autocar, Automarket

Adaugati comentariu