Posesorii de Porsche s-au speriat când au primit vestea. Ce se întâmplă cu peste 340.000 de mașini?

Porsche Cayenne recall

Posesorii de Porsche Cayenne și Panamera au primit o veste care i-a speriat. Mașinile lor cu transmisii automate au probleme. Vehiculele se pot deplasa atunci când sunt parcate, informează Reuters.

Porsche a anunțat 340.000 de posesori de modele Cayenne și Panamera că mașinile lor sunt echipate cu o “componentă fragilă”, care trebuie înlocuită rapid. Această piesă este cea care face conexiunea dintre selectorul de viteze și cutie. În cazul în care piesa respectivă, construită din plastic, va ceda, mașina parcată, deși aflată cu transmisia în P, poate pleca singură de pe loc.

Top – cele mai puternice SUV-uri construite vreodată

Constructorul german recheamă rapid mașinile în service pentru a remedia problema. Recall-ul vizează modele Cayenne, fabricate între 2003 și 2010, și modelele Panamera, construite între 2010 și 2016.

Aproximativ 100.000 dintre unitățile vizate aparțin unor clienți din Statele Unite ale Americii și aproape 25.000 dintre ele sunt unități livrate în Germania.

Test drive Porsche Macan facelift – Porsche adjectiv

Producătorul geramn le recomandă posesorilor de Porsche să verifice seria de șasiu (VIN) pe site-ul recall.porsche.com, pentru a afla dacă trebuie sau nu să meargă cu mașina în service. Porsche va suporta toate cheltuielile pentru remedierea defecțiunii.

Comentăm?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Scroll to Top