Poți învinge un cazino cu ajutorul matematicii?

cazino

Poți învinge un cazino cu ajutorul matematicii? Unii experți în cifre ar spune că toată viața se învârte în jurul matematicii și că indiferent ce am face, dacă știm să folosim matematica, ne putem prezice viitorul.

Într-un fel acest lucru este cât se poate de adevărat, dar jucătorii din cazinouri își doresc doar să afle care va fi soarta sesiunii lor de gambling atâta timp cât vor reuși să folosească matematica în favoarea lor. Răspunsurile sunt foarte multe, dar majoritatea dintre ele chiar sunt pozitive și vom vedea acest lucru în următoarele paragrafe. Toate strategiile de Blackjack și alte strategii de Poker sau jocuri de noroc în general au succes tocmai pentru că matematica funcționează și reușește să elimine îndoielile oferind un răspuns clar.

Cum funcționează jocurile cu cărți?

Și ce mod mai bun de a explica modul în care ne poate ajuta matematica în cazino sau la pacanele online decât prin exemple concrete chiar din cazino? De obicei, mesele care oferă jocuri cu cărți sunt printre cele mai populare și cu siguranță vei găsi acolo oportunități pentru a aplica strategii matematice.

Chiar dacă vorbim despre Poker sau Blackjack, acolo unde există matematică, vor exista mereu și răspunsuri clare la întrebări despre bani.

După cum probabil știi deja, un pachet de cărți de joc din cazino are 52 de cărți, iar în funcție de jocul pe care îl joci și de câte cărți se folosesc în rundele respective, poți calcula foarte rapid care sunt șansele pentru fiecare rezultat posibil.

De exemplu – În jocul de Blackjack, obiectivul fiecărui jucător este de a obține 21 de puncte sau de a fi cât mai aproape de acea valoare pentru ca la final să poți învinge totalul de puncte pe care dealerul le va primi. Astfel, dacă vei începe jocul direct cu un pachet de cărți cu 52 de bucăți, iar tu din start primești 2 dintre acele 52, în pachet vor rămâne doar 50. Având această informație în cap, tot ce trebuie să mai faci este să calculezi câte cărți vor continua să iasă din pachet și câte au rămas.

Încă un exemplu despre șanse este când deja știi câte puncte ai în mână și trebuie să calculezi rapid care sunt șansele ca fix acea carte să urmeze. De exemplu, să presupunem că ai primit 17 puncte și pentru a putea ajunge la un total de 21, va trebui să primești un 4.

Presupunând că nu a fost niciun 4 extras din pachet, iar cărți rămase mai sunt 50, după un calcul simplu aflăm că șansa ca tu să primești fix un 4, este de 8%. Evident că la o șansă de 8%, este puțin probabil ca următoarea ta carte să fie un patru, ceea ce ar trebui să îți semnaleze că nu trebuie să tragi carte.

cazino

Cum funcționează matematica la jocurile fără cărți?

Una este matematica la jocurile unde poți calcula șansele pentru că vezi exact care sunt cărțile extrase și știi ce a mai rămas în pachet, iar altele sunt calculele pe care trebuie și le poți face când jocurile nu mai au cărți și sunt doar alte interpretări ale unor jocuri de cazino.

De exemplu, jocurile clasice de cazino precum Ruletă sau Craps sunt bazate 100% pe șanse și este puțin probabil să îți crești aceste șanse luând anumite decizii. În rundele de Craps te confrunți direct cu zaruri care indiferent cum sunt aruncate, ele vor oferi combinații între 2 și 12 puncte. Pariurile pe care trebuie să le plasezi la Dice sunt cele pe valorile cele mai mari deoarece din două zaruri, există șanse mai mari să obții combinații mari.

Vom lua și câteva exemple pentru a explica mai bine. De exemplu, pentru a realiza un total de 2 puncte pe zaruri, adică o combinația 1,1, nu există decât o posibilitate. Trebuie să dai neapărat 1,1 pentru a avea un total de 2. Iar șansele pentru o astfel de combinație sunt de 2.78%. Cu cât suma pe care dorești să o prinzi pe zar este mai apropiată de 7, cu atât există mai multe combinații posibile și prin urmare, șanse mai mari.

De exemplu, cea mai mare șansă la Craps este să obții suma deoarece poate fi obținută din 6 combinații de zar. Este singura dintre toate, iar totalul de 7 puncte de pe zar are șansa de 16.67% de a fi obținut la fiecare aruncare a zarului. Așadar, tu pe ce numere vei paria la următoarea ta aruncare?

Cea mai bună modalitate prin care să învingi casa

În încheiere, vom discuta despre cum să învingi cel mai greu lucru la cazino, adică chiar marginea casei care este concepută pentru a genera profit pentru orice cazino. De la început trebuie să știi că marginea casei nu poate fi schimbată și este elementul central de business pentru orice cazino.

Această margine a casei garantează că afacerile cu jocuri de noroc au succes. Dar poți lua fiecare joc în parte, poți aplica strategii corect și poți învinge marginile acestora concurând evident cu marginea casei în ansamblu.

Concluzie

Poți învinge cazinourile cu ajutorul matematicii? Nu, dar îți poți crește șansele suficient de mult cât să poți ajunge în profit mai repede.

Comentăm?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Scroll to Top