Poţi spune, oare, că sunt prea multe Ferrari la un loc?

Intalnire Ferrari F12 Berlinetta - Nurburgring - AutoExpert

În momentul în care devii proprietarul unui Ferrari poţi spune că faci un pas mare în materie de exclusivitate, nu? Şi nu e foarte plăcut atunci când dai nas în nas cu un alt Ferrari. Cum o fi însă atunci când dai peste alţi 39 de fericiţi care conduc maşini identice cu a ta?

Răspunsul a fost dat pe Nurburgring, în Germania, acolo unde 40 de posesori de Ferrari F12 Berlinetta şi-au dat întâlnire, pentru una dintre cele mai spectaculoase imagini automobilistice posibile. Întâlnirea a fost cea mai mare de acest gen petrecută vreodată în Germania. Cea mai mare colecţie de F12 a fost onorată de prezenţa lui Raffaele De Simone, şeful diviziei de piloţi de încercare Ferrari, trimis la eveniment chiar de către compania mamă.

Pentru că era vorba de un track day, un eveniment în care proprietarii au profitat la maxim de virajele unuia dintre cele mai faimoase circuite din lume, deschizător de drum a fost chiar De Simone, care le-a ţinut participanţilor o scurtă instruire, arătându-le trasele ideale de pe ˝Iadul Verde˝. După această repriză a urmat o sesiune de taxi ride, unde acelaşi pilot oficial Ferrari i-a plimbat în dreapta sa pe proprietarii de F12 Berlinetta pentru a le arăta concret potenţialul dinamic uriaş al modelului.

Intalnire Ferrari F12 Berlinetta - Nurburgring - AutoExpert (7)

Cu entuziasm în glas după descinderea de pe Nordschleife, De Simone a declarat: ˝A fost minunat să interacţionez direct cu proprietarii şi să primesc reacţii atât de bune şi de folositoare pentru noi; mi-au dovedit, cu toţii, că au filosofia Ferrari în sânge şi pot spune cu mândrie că noi, familia Ferrari, am invadat Iadul Verde˝.

Intalnire Ferrari F12 Berlinetta - Nurburgring - AutoExpert (2)

În cadrul evenimentului fiecare proprietar de Ferrari F12 Berlinetta a condus în medie 15 tururi, fiecare măsurând aproximativ 22 de kilometri. E limpede că entuziasmul tuturor a fost la cote înalte, iar concluzia generală a fost că Ferrari şi Nurburgring există, cumva, unul pentru celălalt, ca într-o relaţie perfectă. Noi nu putem să mai adăugăm decât că fotografiile din galerie valorează cât 1000 de cuvinte.

 

Adaugati comentariu