Povestea locului 2. Cum au ajuns fetele pe podium în Raliul Argeșului?

Cristiana Oprea Diana Hategan Raliul Argesului 2019-1

Cristiana Oprea și Diana Hațegan au devenit primul echipaj feminin care a urcat pe podiumul general în cele 13 ediții de Cupa Dacia. Cele două au fost foarte aproape de podium și anul trecut. Dar 4 secunde le-au despărțit de locul 3 în Raliul Brașovului.

“Am muncit enorm pentru acest moment. Am visat de multe ori podiumul, însă nu mi-am închipuit că vom urca direct pe locul 2! Sunt cea mai fericită când sunt la volanul mașinii mele de curse și mă depășesc pe mine însămi, dar și când reușim să îi inspirăm pe cei din jurul nostru să își urmeze visul”, spune Cristiana Oprea, cea care a pus bazele platformei Femei în Motorsport, la începutul lunii martie.

Cristiana Oprea Diana Hategan Raliul Argesului 2019-3 copy

În dreapta ei s-a aflat Diana Hațegan. “Îi sunt recunoscătoare Dianei pentru tot ce m-a învățat și pentru felul în care m-a ajutat să cresc și să prind încredere în mine”, îi mulțumește Cristiana colegei cu care face un dream team la bordul unui model Dacia Sandero 0.9 TCe, special pregătit pentru raliu.

“Mă bucur foarte mult de rezultat și de faptul că împreună am reușit să dăm culoare acestui sport. Este un vis implinit pentru Cristiana, pe care o felicit pentru ambiție și curaj, și sunt sigură că acest podium este o motivație foarte bună pentru îndeplinirea următoarelor proiecte”, spune Diana Hațegan.

Cel mai frumos echipaj din competiție a abordat prudent prima probă a Raliului Argeșului. Pe superspeciala din Pitești, 12.000 de spectatori au fost cu ochii pe >>>

Adaugati comentariu