Premieră în România! În ce loc inedit din București s-a deschis un magazin Volkswagen

magazin Volkswagen (2)

Premieră pentru piața auto din România! S-a deschis un magazin Volkswagen într-unul dintre cele mai populare locuri din București. Concept store-ul tocmai a fost inaugurat în Plaza România.

Magazinul Volkswagen le promite celor care îi trec pragul o experiență interactivă în cei 115 metri pătrați în care este expus deja noul Volkswagen Touareg.

O zonă digitală, zone de accesorii sau de realitate virtuală stau la dispoziția clienților, care se pot documenta, se pot înscrie la teste, pot primi oferte și chiar pot comanda noi modele, piese de schimb, accesorii sau echipamente oficiale. Este un spațiu menit să simplifice procesul de achiziționare al unui automobil. Echipa de designeri a lucrat intens pentru a crea un spațiu cu personalitate.

“Volkswagen concept store este răspunsul nostru la schimbările ireversibile din industria auto, dar și de mentalitate a clienților. Am ales să aducem experiența Volkwagen mai aproape de iubitorii mărcii într-un format nou, care completează locațiile tradiționale și deschide drumul spre o audiență extinsă”, explică alegerea inedită Bogdan Florea, Brand Manager la Volkswagen.

magazin Volkswagen (1)

Noul magazin Volkswagen din Plaza România se alătură celor două de același timp, deschise la Birmigham și în Varșovia.

„Suntem onorați să fim primul mall din România care are în incintă un Concept Store Volkswagen. Această deschidere confirmă intenția Anchor Group de a oferi clienților noștri cel mai bun mix de branduri, precum și faptul că o astfel de inovație reprezintă o prioritate pentru noi”, a declarat  Affan Yildirim, General Manager and Board Member of Anchor Group și Board Member of MallDova.

 

 

Adaugati comentariu