Premiere la aniversarea primului an Dementor KTM

Pe 25 noiembrie Dementor, unicul dealer KTM din România a aniversat un an. Cu acest prilej a fost prezentat pentru prima dată în Europa Centrală și de Est cel mai mic naked al constructorului austriac – KTM 125 Duke.

În plus, în showroom-ul Dementor se află 20 de motociclete și 1 ATV care au prețurile reduse cu până la 30%.

Activitatea Dementor de-a lungul primului sezon s-a desfășurat în jurul conceptului ce caracterizează brand-ul KTM, ”Ready to Race”. Unul din cele mai importante obiective din primul an a fost consolidarea KTM pe piața din România. Printr-o serie de măsuri, care au inclus discounturi și campanii de ajustare a prețurilor unor motociclete pentru ca acestea să fie cât mai accesbile pe piața noastră, s-a reușit ca Dementor să fie printre primii dealeri din Europa.

Implicarea în motorsport a venit firesc, aceasta materializându-se atât prin susținerea echipei de motocross Top Cross TCS și a pilotului Adrian Răduță (acesta a devenit pentru a doua oară campion est european), cât și prin sprijinirea team-ului Vectra Racing ai cărei piloți au concurat în Campionatul Mondial de Rally-Raid. 

În plus, s-au acordat discounturi speciale tuturor sportivilor care au achiziționat produse atât din gama moto cât și din gama powerwear și powerparts. Din luna iulie, implicarea în motorsport s-a extins prin formarea echipei Dementor Rally, ai cărei piloți sunt Dan Tatoiu și Sidonia Tatoiu.

Până la finalul anului, Dementor se va extinde în domeniul online. Datorită magazinului online, clienții din întreaga țară vor avea acces mai ușor la produsele Dementor. Din 2011, clienții vor avea la dispoziție o gamă mai largă de echipament și accesorii, având în vedere că Dementor a devenit importator Auner.
Trofeul Dementor KTM 125 Duke

Pentru popularizarea motociclismului în rândul tinerilor, în sezonul 2011 se va organiza trofeul Dementor KTM 125 Duke. Pe circuitele de karting din țară se vor organiza curse de scutere câștigătorul campionatului urmând să intre în posesia naked-ului 125 Duke.  Disponibil începând cu primăvara viitoare la un preț estimat de 3.000 euro, 125 Duke este o motocicletă creată pentru adolescenții pasionați de două roți. 

Aceeași echipă care în urmă cu câțiva ani realiza Super Duke, ridicând standardele când vine vorba de dinamism, a conceput și 125 Duke. Motorul este un monocilindru în 4 timpi de 124,7 cmc ce dezvoltă 15 CP la 10.500 rpm. Iar pentru că se adresează în special tinerilor, KTM 125 Duke a fost prezentat în România printr-un moment de street dance (trupa școlii de dans One Beat) și graffiti.

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Scroll to Top