Advertisement

Premii Red Dot pentru Honda, Mazda și Peugeot

Honda, Mazda și Peugeot au obținut premii Red Dot la categoria design de produs pentru modelele din gama actuală.

Distincția Red Dot: Product Design și-a ales produsele pe care le-a premiat în 2020. Între ele se regăsesc și modele auto produse de mărcile Mazda, Honda și Peugeot.

Mazda a primit premiul Red Dot pentru desing de produs pentru modelul CX-30 da și pentru noul automobil electric MX-30. SUV-ul CX-30 este bazat pe platforma modelului Mazda3 și a câștigat mulți clieni prin designul său Kodo cu linii simple și curate.

Același stil de design, dar reinterpretat într-o formă modernă a fost apreciat la modelul electric MX-30.

”Maeştrii japonezi au apreciat întotdeauna simplitatea formei și frumuseţea purităţii”, spune Jo Stenuit, directorul de design Mazda Europa. „Acest lucru i-a inspirat pe designerii noştri să simplifice elementele din spate şi să creeze ceva dinamic, dar elegant, restrâns, dar vital.”

Honda se poate mândri cu trei premii. Cel mai important dintre ele a fost acordat modelului electric Honda e care a primit distincția Best of the Best 2020.

Honda e se remarcă prin interpretarea modernă a designului retro, reușind să îmbine tehnologia de ultimă oră cu un look remarcabil.

Alături de Honda e, producătorul japonez a fost apreciat și pentru motocicleta Honda CBR1000RR-R Fireblade SP.

În cele din urmă, oficialii Red Dot au apreciat modelele Peugeot 208 și 2008 pentru designul exterior și interiorul futurist.

Concursul Red Dot recompensează de mai bine de 60 de ani designul inovator la categoriile ‘Product Design’, ‘Communication Design’ și ‘Design Concept’. Juriul internațional, format din specialiști în diferite domenii evaluează în fiecare an produsele, proiectele de comunicare, conceptele de design și prototipurile.

 

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Scroll to Top