Premiile curg pentru Discovery 4

Premiile continuă să vina pentru impresionantul Land Rover Discovery 4, cu încă două distincții anunțate în aceeași zi pentru performanța de tractare și pentru sistemul de protecție anti-furt, disponibil pe varianta comercială.

Pentru al doilea an consecutiv, Discovery 4, varianta de 3.0 DV6 XS, a fost numit castigator la categoria de 1900 kg-plus, al Towcar Awards, organizat de catre Practical Caravan, revista What Car? si Camping an Caravan Club.

Tilturile sunt recunoscute ca si referinta pentru performanta de tractare, pentru  categoria de 1900kg-plus confirmand inca o data capabilitatile extraordinare a le lui Discovey 4. Supus unor teste extrem de riguroase, Discovery 4  a supraperformat impotriva rivalilor printre care s-au numarat: Audi Q7, Mercedes-Benz ML si Volkswagen Touareg.

Nigel Donnelly, editor Practical Caravan, a spus: “Campionul de anul trecut isi pastreaza cu usurinta coroana, si este nevoie de o masina cu adevarat performanta ca sa o intreaca. Discovery 4 este o masina fromidabila pentru tractare. Stabilitatea acestuia la viteza mare este egala cu cea a oricarei masini  – tinuta de drum impecabila te face aporape sa o conduci legat la ochi. Cu resursele necesare, Discovery ramane o masina de tractare extraordinara.”

Land Rover a fost premiat in cadrul unei ceremonii ce a avut loc la Woburn, in Bedfordshire, Anglia, pe 15 Iunie.

A urmat inca un premiu, de data aceasta din industria asigurarilor. British Insurance Vehicle Security Awards (BIVSA), editia 2011, l-a desemnat pe Discovery 4 Comercial castigator pentru cel mai bun pachet de securitate din categoria vanurilor 4X4, de pe piata din Anglia.

Discovery 4 a obtinut maximum de puncte in cea mai grea categorie, judecata din punct de vedere al designului si al calitatilor ce protejeaza, atat impotriva furtului masinii, cat si a bunurilor din interiorul acestuia. Elementele cheie de pe Discovery 4 Commercial, care l-au ajutat sa obtina punctajul maxim, includ excelente masuri de securitate a caroseriei si calitatii certe de identificare a masinii.

Colin  Green, Managing Director Land Rover Anglia, a spus: “Aceste premii confirma inca o data dimensiunea performantei de lider de piata a lui Discovery 4, dupa cum au hotarat expertii independenti. Suntem increzatori ca clientii nostri vor fi inca o data asigurati ca au facut cea mai buna alegere, multumita acestor dar  si altor premii pe care Discovery 4 le-a primit pana acum.”

Adaugati comentariu