Premiile Quattroruote 2019

premiile Quattroruote 2019

Prestigioasa revistă Italiană Quattroruote, din a cărei rețea face parte și revista AutoExpert, a acordat premiile Quattroruote pentru 2019. Volvo XC40 este noutatea anului 2019,  premiul Gianni Mazzocchi a fost câștigat de Peter Frans Pauwels, unul din cei patru fondatori TomTom, iar sistemul MBUX de la Mercedes-Benz a câștigat premiul Q Global Tech Award.

Prestigioasa revistă italiană Quattroruote acordă în fiecare an premiul New Car of the Year, care este în fapt Mașina Anului în Italia votată de cititorii revistei.

Victoria a revenit anul acesta lui Volvo XC40, cu 12,3% din voturi, urmat de BMW Seria 3 cu 10,5% din voturi și Suzuki Jimny cu 10,2%.

Premiul a fost înmânat lui Michele Crisci, președinte Volvo Car Italia de redactorii Quattroruote Fabio Sciarra și Matteo Valenti.

Premiul Q Global Tech Award care desemnează inovația tehnică a anului, a fost câștigat de sistemul multimedia MBUX de la Mercedes-Benz.

Premiul a fost înmânat lui Radek Jelinek, președinte și CEO Mercedes-Benz Italia de către Sofia Bordone, CEO Editoriale Domus, împreună cu Gian Luca Pellegrini, director Quattroruote, Fotis Raisis, redactor șef Quattroruote Grecia și Răzvan Măgureanu, redactor șef AutoExpert, editată sub licență Quattroruote în România.

A noua ediție a premiului Gianni Mazzochi, fondatorul casei de editură Editoriale Domus, acordat în fiecare an de Quattroruote unei personalități care a realizat inovații deosebite în lumea auto a fost acordat în 2019 lui Peter-Frans Pauwels, unul din cei patru fondatori ai lui TomTom în 1991.

Premiul a fost înmânat de Giovanna Mazzochi Bordone, președinte Editoriale Domus și de arhitectul Winy Maas, care a realizat premiului din acest an.

Pauwels se alătură unor alte personalități celebre care au câștigat acest titlu: John Barnard (2012), Giorgetto Giugiaro (2013), Takeshi Uchiyamada (2014), Lotta Jakobsson (2015), Luca Cordero di Montezemolo (2016), Giampaolo Dallara (2017), Osamu Suzuki (2018).

 

 

Adaugati comentariu