Premiile Volkswagen Service Quality Award 2013

Volkswagen şi-a distins cele mai bune 100 de unităţi service cu premiul Volkswagen Service Quality Award (VSQA). La premierea care a avut loc în Dresda, distincţiile au fost decernate unităţiilor de service care în ultimele douăsprezece luni au obţinut cele mai bune rezultate privitor la calitatea în service şi la fidelizarea clienţilor.

Romania a fost reprezentata in grupul celor mai bune 100 serviceuri din Europa de partenerii service Autoworld Cluj Napoca si Euro Tehno Group Pitesti.

Dealerul Csermely din Balatonfüred -Ungaria a câstigat a cincea oară consecutiv. Intre laureaţii acestui an se numară si unitaţile service din Germania, Marea Britanie, Danemarca, Luxemburg si Slovenia, premiate deja a treia, respectiv a patra oară. Datorită menţinerii calităţii în service la acest nivel înalt, opt dealeri în total au fost primiţi în „VSQA Hall of Fame“. Este vorba de o unitate de service virtuală, în care sunt publicate numele câştigătorilor care au reuşit de cel puţin de trei ori să se înscrie între cele mai bune 100 unitaţi service.

Michael Horn, directorul After Sales al mărcii Volkswagen, a elogiat angajamentul deosebit al participanţilor cu ocazia decernării premiilor: „succesul de durată se obţine numai printr-un service excelent şi printr-un grad înalt al mulţumirii clienţilor – pană în anul 2018 vrem să ajungem astfel cu Volkswagen in fruntea clasamentului. Rezultatele recente şi dezvoltarea pozitivă continuă  ne fac sa fim foarte încrezatori în această privinţă.“
Volkswagen Service Quality Award a fost înfiinţat în 2008. Un service remarcabil este decisiv pentru mulţumirea, precum şi pentru fidelizarea clienţilor si reprezintă astfel un obiectiv strategic pentru anul 2018 al Volkswagen.

Adaugati comentariu