Premiu pentru Harley-Davidson România

Harley-Davidson România a primit la Las Vegas, Premiul Internațional Harley-Davidson, pentru rezultate deosebite și recunoașterea meritelor sale ca dealer al celebrei mărci americane.

În fiecare an, în cadrul Ceremoniei Anuale a Premiilor Internaţionale, Harley-Davidson recunoaşte meritele dealer-lor săi din lumea întreagă, care oferă în mod constant o experienţă remarcabilă pentru clienţii mărcii, cât şi servicii la cele mai înalte standarde. Conducerea Harley-Davidson România a primit cu mândrie această distincţie prestigioasă în cadrul ceremoniei care a avut loc recent în Las Vegas, SUA. 

Numărându-se printre câstigatorii Premiilor pentru Excelenţă Operaţională şi concurând cu nu mai puţin de 382 de dealeri de pe trei continente (Europa, Orientul Mijlociu şi Africa), Harley-Davidson România îşi justifică pe deplin mândria legată de această reuşită. In 2009 dealer-ul român a comercializat 40 de motociclete, ȋn timp ce ȋn primul semestru al acestui an vanzarile au crescut cu 18% faţă de perioada similară a anului trecut, ajungând la 26 de unităţi. 

Harley-Davidson a avut lansarea oficială în România în septembrie 2007, iar până la sfârşitul aceluiaşi an a fost inaugurat şi showroom-ul Harley-Davidson Bucureşti, care a devenit rapid o atracţie pentru iubitorii mărcii de pe tot cuprinsul țării. 

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Scroll to Top