Premiu pentru Porsche Inter Auto România

Porsche Inter Auto România

Dana Cortina, Director general al Porsche Inter Auto România, a fost distinsã cu Decorația de Onoare din Aur în cadrul ceremoniei de acordare a Decorațiilor de Onoare pentru Servicii aduse Republicii Austria, desfãșuratã la începutul sãptãmânii la Viena.

”Sunt foarte onoratã cã am primit aceastã decorație, pentru că astfel de distincții se acordã, în semn de recunoaștere și recunoștință din partea statului austriac, unor personalități care au adus servicii deosebite țãrii”, a declarat Dana Cortina.

În cadrul ceremoniei, 12 persoane au primit diferite medalii și decorații. Ministrul Federal al Economiei, Familiei și Tineretului, dl. Reinhold Mitterlehner, a oferit personal cele 12 distincții.

“În cazul meu, medalia reflectã rezultatele companiei pe care o conduc, Porsche Inter Auto România, cel mai important retailer auto din România și importator exclusiv Porsche”, a explicat Dana Cortina. ”E un moment memorabil și motivant, cu atât mai mult cu cât vine dupã 15 ani de activitate în domeniul auto în România, cu tot ceea ce a însemnat aceasta perioadă tumultuoasă: de la înființarea companiei de la zero pe o piață incipientă, la avântul din perioada de creșteri exponențiale și până la criza în care am reușit să găsim oportunități de dezvoltare și de creștere împotriva curentului”.

Decorația de Onoare pentru Servicii aduse Republicii Austria este o distincție ce dateazã din 1952. Având 15 categorii, decorația este oferitã de cãtre statul austriac pentru recunoașterea acelor persoane – cetãțeni austrieci dar și strãini – care au avut o contribuție importantă sau merite deosebite în diferite domenii de activitate, de la economie și cercetare, la politică, artă sau sport. Persoanele cãrora le este oferitã aceastã înaltã distincție sunt selectate de Guvern, iar decorațiile sunt oferite din partea Președintelui Austriei.

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Scroll to Top