Preturi Alfa Romeo Giulia in Romania: Start de la 34.110 euro

Preturi Alfa Romeo Giulia. Noul sedan de clasă medie al casei italiene, urmașul spiritual al lui 159 și rival direct pentru BMW Seria 3 și Mercedes Clasa C, a debutat oficial pe piața din România.

Cu un preț de pornire promoțional de 34.110 euro, noua Alfa Romeo Giulia va fi disponibilă alături de patru niveluri de echipare (Giulia, Super, Veloce și Quadrifoglio) și șase motorizări, trei alimentate cu benzină și trei diesel.

Cea mai accesibilă Giulia vine cu tracțiune spate și este animată de un diesel cu patru cilindri ultra-modern de 2,2 litri și 150 CP. Construit integral din aluminiu, acesta este înzestrat cu turbină operată electric, arbori de contraechilibrare și transmisie manuală cu șase trepte. Noua cutie automată cu opt trepte adaugă la nota de plată 1.800 euro.

Alfa Romeo oferă și două variante mai puternice, de 180 CP și 210 CP, a aceluiași diesel. Acestea pot fi achiziționate începând de la 37.620 euro, respectiv 46.620 euro. Dacă primul dintre ele vine în nivelul de echipare mediu, Super, cu tracțiune spate și cutie manuală, modelul de top diesel este asociat doar versiunii sportive Veloce și este disponibil exclusiv cu transmisia automată cu opt trepte și tracțiune integrală.

ALFA-ROMEO-GIULIA-16

Gama de motorizări pe benzină include un turbo de 2,0 litri și 200 CP, disponibil de la 35.460 euro, cu tracțiune spate și cutie automată. În varianta sportivă Veloce, același motor de 2 litri dezvoltă 280 CP și dispune în plus de tracțiune 4×4, totul la un preț de pornire de 43.650 euro.

La vârful gamei Giulia stă modelul de înaltă performanță Quadrofoglio. Acesta este propulsat de un motor bi-turbo de 2,9 litri și 510 CP, cuplat la o transmisie manuală cu șase trepte. Doar puntea spate este motrice, iar prețurile pleacă de la 71.550 euro, cu discountul de lansare inclus. Pentru cutia automată AT8 se plătesc în plus 2.250 euro.

Giulia este construită pe noua platformă modulară cu transmisie spate sau integrală, care utilizează materiale ușoare cum ar fi aluminiu, aluminiu compozit, plastic și fibră de carbon. Alfa promite o masa la gol de numai 1.374 kg pentru versiunea diesel de 2,2 litri și 180 CP. Cu console scurte, capotă lungă, cel mai lung ampatament din segment și motorul montat în spatele punții față, noua Giulia promite atât o distribuție perfectă a maselor dar și un interior generos.

Alfa Giulia (3)

În echiparea standard, Giulia oferă o colecție bogată de dotări, dintre care amintim climatizarea automată pe două zone, geamurile electrice față și spate, oglinzile reglabile electric și încălzite, 8 difuzoare, sistemul multimedia cu ecran color de 6.5 inch, pilot automat, senzor de ploaie, selector pentru comportamentul dinamic (Alfa DNA), jante din aliaj de 16 inch și țeavă de eșapament cromată.

Siguranța este, de asemenea, importantă, calificativul de cinci stele acordat deja de EuroNCAP fiind susținut de echiparea bogată în materie: șase airbaguri, frânare automată de urgență cu sistem de recunoaștere a pietonilor, sistem de averitzare depășire bandă, frână de parcare electrică, sistem de monitorizare a presiunii în pneuri.

preturi-alfa

Adaugati comentariu