Prețuri Audi e-tron – Cât costă noul SUV electric în România?

Noul Audi e-tron

Prețuri Audi e-tron. Primul SUV electric de la Audi poate fi comandat, de acum, și în România. Cine dorește mașina cu patru cercuri și cu emisii zero trebuie să-și calculeze bugetul începând cu 81.539 de euro.

Venit pe lume pentru a rivaliza cu Mercedes-Benz EQC, BMW iX3 și Jaguar I-Pace, noul Audi e-tron, prezentat în toamna anului trecut, este de acum disponibil în România, în versiune Basic și Advanced. Versiunea de bază pornește de la 81.539 de de euro, în timp ce modelul Advanced pleacă de la 82.988 de euro.

Noul Audi e-tron

În variantă entry-level, noul Audi e-tron primește blocuri optice LED, suspensie pneumatică și pachetul Audi Pre Sense Basic. Mașina este echipată standard cu jante de 19 inci, dar pentru 2.095 de euro, pot fi comandate și jante de 21. Pentru faruri Matrix LED trebuie încă 1.643 de euro.

Pentru că e-tron este prima mașină de serie care poate primi camere video în loc de oglinzi retrovizoare, această viitorul posesor poate comanda această dotare opțională pentru […] Citește continuarea pe www.4x4suv.ro!

Adaugati comentariu