Prețuri BMW Seria 1 în România – Cât costă rivalul noului Mercedes-Benz Clasa A?

Noul BMW Seria 1 (1)

Noul BMW Seria 1 poate fi comandat în România. Rival pentru Mercedes-Benz Clasa A, Seria 1 are un preț de pornire de 27.608 euro. Modelul rival de la Stuttgart pleacă de la 26.596 euro.

Dezvăluit în luna mai a acestui an, BMW Seria 1 poate fi ales cu unu dintre cele două motoare pe benzină și un diesel, disponibile în momentul lansării. Versiunea entry level este BMW 118i, cu tracțiune față și motor de 1,5 litri cu 3 cilindri și 140 de cai putere.

Noul BMW Seria 1 (2)

Cei care își doresc o mașină cu tracțiune integrală pot alege versiunea diesel BMW 120d xDrive sau versiunea de top M135i xDrive. Acesta din urmă vine cu cel mai puternic motor cu patru cilindri construit de BMW pentru un model de serie. Motorul dezvoltă 306 cai putere și un cuplu maxim de 450 Nm, valori aproape identice cu cele ale lui Mercedes-AMG A 35 4MATIC, cu motor de 2.0 litri cu patru cilindri, care dezvoltă 306 CP și 400 Nm. 48.612 euro este prețul vârfului de gamă de la BMW, în timp ce A 35 de la Mercedes pleacă de la 48.397 euro.

Propulsorul lui M135i este cuplat la transmisia steptronic sport și un sistem de tracțiune integrală xDrive. Sunt cifre care îi asigură un sprint de la 0 la 100 km/h în 4,8 secunde (4,7 secunde pentru Mercedes-AMG A 35). Mașina vine echipată standard și cu diferențial autoblocant Torsen pe puntea din spate. La bord, șoferul beneficiază de Head-Up Display, control prin gesturi și comenzi vocale cu Intelligent Personal Assistent, care se poate activa prin rostirea salutului “Hey BMW”.

Noul BMW Seria 1 (5)

Standard, BMW Seria 1 este echipat cu bord analogic și ecran tactil de 8,8 inci. Viitorul posesor de Seria 1 poate bifa căsuța pentru BMW Live Cockpit Plus, care aduce la bord sistemul de navigație, sau pentru BMW Live Cockpit Professional, cu instrumentar digital de 10,25 inci și ecran tactil de 10,25 inci. Meniul este disponibil acum și în limba română.

Seria 1 preia Reversing Assistant, sistemul care îl ajută să parcurgă singur, în marșarier, un traseu de până la 50 de metri, parcurs anterior cu fața. Modelul primește și sistemul de parcare sofisticat, care îi permite să facă garări și parcări laterale la simpla apăsare a unui buton.

Noul BMW Seria 1 .

Mașina este disponibilă cu trei linii de design: Sport Line, Luxury Line și Pachetul M Sport.

Un program de finanțare BMW Select oferă posibilitatea achiziționării cu un avans de 10% și o valoare reziduală garantată după 3 ani de 64%.

Adaugati comentariu