Preturi Citroen C1: În România, de la 9.400 euro

Citroen C1

A doua generație a modelului de clasă mini a sosit, în sfârșit, și pe piața din România. Decopera dotarile si lista de preturi Citroen C1.

Fabricat la Kolin, în Cehia, pe aceeași linie de producție cu modelele înrudite Toyota Aygo și Peugeot 107 (în continuare indisponibil în țara noastră), noul C1 vine cu o punte spate mai ușoară cu 4 kg, noi arcuri și amortizoare.

Cu o lungime de doar 3,46 metri și o rază de bracaj de 4,8 metri, C1 se strecoara cu ușurință în trafic și poate transporta patru adulți. Portbagajul măsoară 196 de litri, volumul său putând fi extins la 780 de litri după rabatarea banchetei spate.

Motorul de bază are trei cilindri, 1 litru și 68 CP. Prețul de pornire este setat la 10.788 de euro cu TVA, prin discountul de lansare acesta coborând la 9.400 de euro. Cu motorul de 1,2 litri 82 CP, tot în trei cilindri, Citroen C1 costă 11.028 de euro cu TVA.

Diferența de preț între echiparea de bază Feel și cea de top Shine este de 1.400 euro cu TVA, pentru transmisia manuală robotizată nota de plată fiind de 720 de euro. Există și posibilitatea de a comanda și un plafon textil retractabil Airscape. In echiparea Shine, cu motorul de 68 CP, un C1 cu plafon amovibil costă 13.068 euro cu TVA.

Printre dotările de serie regăsim aer condiționat manual, geamuri electrice față, sistem audio mp3 cu Bluetooth și patru difuzoare, computer de bord, închidere centralizată cu telecomandă, scaun șofer și volan reglabile pe înălțime, ABS, ESP, Hill Assist, lumini de zi LED.

preturi-citroen-c1 (1)

Opțional, Citroen C1 dispune de un sistem multimedia cu touchscreen de 7 inch (258 euro), climatizare automată (484 euro), tapițerie piele neagră (936 euro), o camera video pentru marsarier (211 euro) si un sistem de franare automat la viteze urbane (Active City Brake, 577 euro).

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Renault Trafic E-Tech Electric AutoExpert.ro

Test drive Renault Trafic E-Tech Electric

Renault își electrifică toată gama de vehicule comerciale. Ultimul pas al procesului se numește Trafic E-Tech Electric. L-am testat în Bordeaux, și

Scroll to Top