Prețuri Kia Stinger – Cea mai rapidă Kia pornește de la 33.800 de euro

kia-stinger (12)

Cea mai tare Kia din istorie, Stinger, a ajuns în România cu un preț de pornire de 33.800 de euro, TVA inclus. Coupe-ul în patru uși este disponibil cu motoare diesel și pe benzină.

Desenată în centrul european de design de la Frankfurt al producătorului sud-coreean, berlina este disponibilă la noi cu trei motorizări (2.0 T-GDI, 3.3 T-GDI și 2.2 CRDI) și trei linii de echipare (TREND-Line, GT-Line și GT).

Cea mai accesibilă versiune este cea cu motor 2.0 T-GDI, cu 255 CP, cutie automată cu 8 rapoarte, tracțiune spate și echipare TREND-Line. Urmează versiunea diesel 2.2, cu aceeași transmisie și aceeași linie de echipare, la 35.668 de euro. La polul opus pentru amatorii de propulsoare diesel se regăsește Stinger-ul cu tracțiune integrală, linie de echipare GT-Line, care costă 41.126 euro.

kia-stinger (5)

Cea mai interesantă versiune, GT-ul ultra-performant, asunde sub capotă un motor 3.3 T-GDI V6 Twin-Turbo, care dezvoltă 370 de cai putere și beneficiază de sistemul de tracțiune integrală. La bord, amatorii de senzații tari vor găsi piele Nappa, dar și încălzire în scaunele din față și din spate. În această versiune, Stinger se laudă cu un sprint de la 0 la 100 km/h în doar 4,9 secunde, performanțele și dotările atrăgându-i, în mod firesc,  și cel mai mare preț din gamă: 48.195 de euro.

În versiune de top, Stinger vine cu ecran tactil de 8 inch și sistem audio Harman-Kardon cu 15 incinte. Mașinile cu linia de echipare GT-Line vor beneficia standard și de un head-up display. Pe lista de dotări opționale, se regăsesc tapițeria din piele, scaune și volan încălzite, dar și faruri LED.

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Scroll to Top